$.validate({ lang: 'hu' });

Építkezik és felújít?

Válasszon 4500 fős villanyszerelő szakember gárdánkból, mert

- ők a mérőhely specialisták
- 2009 óta országosan működik a rendszer
- az áramszolgáltatók is őket ajánlják mérőhely szerelésre
- etikai kódex-el rendelkezünk

Élvezze Ön is a kedvezményeinket!


- telefonálás
- biztosítás


A MEE VET szerződött partnerei által nyújtott kedvezményeket biztosít az összes lakossági, vállalati és villanyszerelő ügyfelének és partnerének.

Hírek / Rendezvények

HMKE hírek E.ON ellátási területén

Tisztelt Partnerünk! Tájékoztatjuk, hogy a Háztartási méretű kiserőművek (HMKE) engedélyezése témában az alábbi új információk jelentek meg az E.ON honlapján HMKE hírek , melyről a HMKE kivitelezőket is értesítettük.

Tovább

Freeamail-es e-mailcím

Tisztelt Partnerünk! Többen jelezték, hogy az általunk kiküldött hírleveleket nem kapják meg.

Tovább

Csatlakozási díj fizetési szabályozás

Tisztelt Partnerünk! Az érdeklődésre való tekintettel ismételten kiküldjük a tájékoztatásunkat a csatlakozási díj fizetéséről.

Tovább

Hírek

Online ASZR oktatás bevezetése

Tisztelt Partnerünk! Tájékoztatjuk Önt, hogy az ajánlott szerelői képzéseket a hagyományos, személyes oktatástól eltérően online térben fogjuk megvalósítani a járványveszély csökkentése, valamint az Önök és munkatársaink egészségügyi védelme érdekében a pandémia fennállásáig.

Földre telepített szekrények alkalmazhatósága

Tisztelt Parterünk! A tárggyal kapcsolatos aktuális információkat – tájékoztatásul – az alábbiakban foglaljuk össze:

B-EVMOBIL.HU bemutatkozása

Tisztelt Érdeklődő! Az alábbiakban tájékoztatjuk Önt a B-EVMOBIL.HU tevékenységéről.

Műszaki tartalmú hírlevelek E.ON ellátási területén

Tisztelt Partnerünk! Az elmúlt időszakban több műszaki tartalmú hírlevél jelent meg, melyeket most összefoglalva a mellékelt dokumentumban megtekinthetnek.

Ajánlott szerelői képzés

Tisztelt Partnerünk! Sajnálattal tájékoztatjuk Önt, hogy a korábban meghirdetett szeptember 24-25-ei ajánlott szerelői oktatásra a szabad helyek elfogytak, így az alkalomra további jelentkezéseket nem tudunk fogadni.

Videó segédanyag a www.bekapcsoljuk.eon.hu felülethez

Tisztelt Partnerünk! Örömmel tájékoztatjuk, hogy a www.bekapcsoljuk.eon.hu felület használatával kapcsolatban már videó oktatási anyag is elérhető.

Műszaki okból kikapcsolt felhasználási helyek visszakapcsolása

Tisztelt Partnerünk! Az alábbiakban tájékoztatjuk az Elmű Hálózati Kft. és az Émász Hálózati kft. ellátási területén műszaki okból kikapcsolt felhasználási helyek visszakapcsolásáról.

Indul az E.ON regisztrált szerelői vonal!

Tisztelt Partnerünk, Az idei évben a COVID-19 járvány nagy mértékben megváltoztatta életünket, magunk és hozzátartozóink egészségének védelme érdekében hajlandók vagyunk megszokott tevékenységeinket változtatni, vagy elhagyni.

Ajánlott szerelői képzés

Tisztelt Partnerünk! Tájékoztatjuk Önt, hogy a soron következő ajánlott szerelő képzéseket 2020. szeptember 10-11.-én, illetve 2020. szeptember 24-25.-én tartjuk.

Napelemszerelő képzés

Tisztelt Érdeklődő! Tájékoztatjuk Önt, hogy EDU-Solar napelemszerelő-képzés indul 2020 szeptember 8-án.

Ügyfélszolgálati irodák újra nyitása

Tisztelt Partnerünk, 1. Az igények feladására továbbra is a digitális csatornát javasoljuk! Július 6-tól megfelelő biztonsági óvintézkedések mellett újra nyitnak a központi személyes ügyfélszolgálati irodáink.

Május 11. utáni üzemi munkák E.ON ellátási területén

Tisztelt Partnerünk! A koronavírus miatti vészhelyzetre hozott korlátozási intézkedéseket az E.ON területén is ütemezetten feloldják.

Ügyfél kérésére történő csatlakozás áthelyezés (földkábel) díjtétel változás

Tisztelt Partnerünk! Azokban az esetekben, amikor az Ügyfél kérésére történő csatlakozási pont áthelyezése során új földkábelt kell létesíteni, annak az ügyfél által fizetendő díja a korábbi 72.223 Ft helyett 120.601 Ft + ÁFA-ra változik.

Tájékoztató a HMKE-vel kapcsolatban E.ON ellátási területén

Tisztelt Kivitelezők, Szakemberek! „Pandémiás intézkedéseink enyhítésének első lépéseként megkezdjük háztartási méretű kiserőmű igényekhez kapcsolódó teljesítménybővítések kezelését.

Aktuális információk E.ON ellátási területén

Tisztelt Parterünk! A tárggyal kapcsolatos aktuális információkat – tájékoztatásul – az alábbiakban foglaljuk össze:

Ajánlott szerelő képzés elmarad

Tisztelt Partnerünk! Tájékoztatjuk Önt, hogy a kialakult járványügyi helyzet miatt a korábban meghirdetett 2020. május 28-29. dátumokon tartandó Ajánlott Szerelői oktatásunkat elhalasztjuk.

Együttműködő partnereink