Építkezik és felújít?

Válasszon 4500 fős villanyszerelő szakember gárdánkból, mert

- ők a mérőhely specialisták
- 2009 óta országosan működik a rendszer
- az áramszolgáltatók is őket ajánlják mérőhely szerelésre
- etikai kódex-el rendelkezünk

Élvezze Ön is a kedvezményeinket!


- telefonálás
- biztosítás


A MEE VET szerződött partnerei által nyújtott kedvezményeket biztosít az összes lakossági, vállalati és villanyszerelő ügyfelének és partnerének.

Hírek / Rendezvények

mért fogyasztói főelosztó összeépítése a fogyasztás mérőhellyel

Kedves Kollegák! Az elosztói engedélyesekkel egyeztetve a mért fogyasztói főelosztó összeépítése a fogyasztás mérőhellyel az alábbiak szerint történhet.

Tovább

XIII. LED Konferencia - programajánló 2022. február 2-3

Kedves Partnerünk! A MEE Világítástechnikai Társaság 2022. február 2-3-án az Óbudai Egyetemen rendezi meg a XIII. LED konferenciát, amelynek témája: „Új kihívások a világítástechnikában”.

Tovább

Új bekapcsolás átfutási idejének csökkentése ( Kiegészítés)

Tisztelt Partnerünk! A 2021.12.15-én kiküldött hírlevelünkkel kapcsolatosan érkeztek kérdések felénk, melynek tisztázása érdekében szeretnénk kiegészíteni a hírlevél tartalmát az alábbi megjegyzéssel:

Tovább

Hírek

Új bekapcsolás átfutási idejének csökkentése

Tisztelt Partnerünk! Az E.ON (Észak-dunántúli és Dél-dunántúli Áramhálózati zrt.) területén működő Csatlakozási szakterület folyamatosan dolgozik azon, hogy az új bekapcsolások átfutási idejét a lehető legalacsonyabb szintre csökkentsék és a megjelenő piaci trendek hatását kezeljék. Regisztrált villanyszerelői partnereink felé az alábbi kéréssel fordulunk, ami a céljaink elérésében nagy segítséget nyújt számunkra.

Nézd vissza a Fiatal Vállalkozók Hete videóit, online

2021-ben ismét nagysikerrel megrendezte a FIVOSZ a Fiatal Vállalkozók Hetét, melyet idén online stream keretében követhettek nyomon az érdeklődők.

FIVOSZ-Péntek 13., az idei év legsikeresebb vállalkozói kombinációja

Péntek Károly lett a 13. Országos Fiatal Vállalkozói Díj nyertese A Fiatal Vállalkozók Hete keretén belül adták át a 13. Országos Fiatal Vállalkozói Díjat. Ezzel az elismeréssel a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége minden évben azt a 18-40 év közötti vállalkozót tünteti ki, aki fiatal kora ellenére komoly értéket teremt pénzügyileg és társadalmilag egyaránt. Az Év Fiatal Vállalkozója díj 2021-es nyertese ezúttal egy mára milliárdos cégcsoportot felépítő zalaegerszegi polihisztor, Péntek Károly, a Windoor cégcsoport tulajdonosa lett.

E.ON Partner áram info: Elektronikus szerződéskötés

Tisztelt Partnerünk! Az E.ON Ügyfélszolgálati Kft. digitális megoldások csapata az ügyintézés menetének megkönnyítése érdekében új lehetőséget kínál fel, mely meggyorsítja a szerződés kötés folyamatát.. Ügyfeleink és meghatalmazott regisztrált villanyszerelőink digitális aláírással küldhetik vissza számunkra a hálózat csatlakozási szerződéseiket.

Fiatal Vállalkozók Hete 2021. november 23-25

Tisztelt Érdeklődők! A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége idén 14. alkalommal rendezi meg a hazai gazdaság kulcseseményének számító Fiatal Vállalkozók Hetét, mely a Global Enterpreneurship Week keretén belül kerül megrendezésre a világ több mint 170 országához hasonlóan.

Tájékoztató regisztrált villanyszerelők részére

Tisztelt Partnerünk! Az E.ON és ELMŰ ügyintézéssel kapcsolatban egy új tájékoztató anyag került összeállításra.

Elosztói engedélyesek elérhetősége

Tisztelt Partnerünk! Az alábbi linken található az elosztói engedélyesek elérhetősége.

Plombabontási jogosultság megszerzésének feltételei E.ON (Észak-dunántúli és Dél-dunántúli Áramhálózati zrt.) működési területén

Tisztelt Partnerünk! A plombabontási jogosultság megszerzéséhez az alábbi feltételek megléte szükséges az E.ON (Észak-dunántúli és Dél-dunántúli Áramhálózati zrt.) működési területén.

Bekapcsoljuk.hu üzem szünet

Tisztelt Partnerünk! Felhívjuk figyelmét, hogy 2021.október 31-én (vasárnap) várhatóan 09:00 –13:00 között nem lesz elérhető a bekapcsoljuk.eon.hu online igénybejelentő felület.

MEE által szervezett FAM tanfolyamok

Tisztelt Partnerünk! Az alábbiakban tájékoztatjuk Önöket a MEE által szervezett FAM tanfolyamokról:

új rendszerengedélyes fogyasztásmérő helyek bemutatása

Tisztelt Partnerünk! 2021. október 5-én 16 és 18 óra között lehetőséget biztosítunk Önnek az új rendszerengedélyes fogyasztásmérő helyek megtekintésére.

új fogyasztásmérő helyek - átmeneti időszak bevezetése

Kedves Kollegák! A 2021. szeptember 1-vel indult új rendszerengedélyes fogyasztásmérő helyekkel kapcsolatban átmeneti időszak került bevezetésre.

OPUS TITÁSZ Zrt. változások

Tisztelt Partnerünk! Tájékoztatjuk, hogy 2021. szeptember 1. után az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. ellátási területének elosztói szolgáltatója az OPUS TITÁSZ Zrt. lett.

Tájékoztató és információ a bekapcsoljuk.eon.hu-ról

Tisztelt Partnerünk! Az alábbi dokumentumban hasznos információkat talál a bekapcsoljuk.eon.hu használatával kapcsolatban.

E.ON Partner áram info: Háztartási méretű kiserőművek (HMKE) engedélyezés - hírek, aktuális információk

Tisztelt Partnerünk! Tájékoztatjuk, a háztartási méretű kiserőművekkel kapcsolatos aktuális információkról.

Tájékoztatás a hálózati engedélyesek tulajdonos váltásával összefüggésben létrejövő változásokról

Tisztelt Partnereink! Tájékoztatásunk elsődlegesen a hálózati engedélyesi körhöz tartozó ELMŰ Hálózati Kft, és az ÉMÁSZ Hálózati Kft, tulajdonosi kör változása miatt felmerülő kérdésekre igyekszik ismeretet adni. Hasznos ha tudjuk, hogy e két cég az energia szállításra és elosztásra vonatkozóan külön elosztói engedéllyel rendelkezik, és ezt a tényt a tulajdonos váltás nem érinti. A szállítási, elosztási tevékenységeiket a tulajdoni helyzettől függetlenül továbbra is csak ellátási területeiken belül végzik.

Együttműködő partnereink