Hírek

Módosított szerződés visszaküldésének elhagyása

Tisztelt Partnerünk! Múlt héten a tárgyban szereplő témában kiküldött figyelemfelhívó tájékoztatónk, az alábbiak szerint módosításra került: Abban az esetben, ha a helyszíni munkavégzés során 3. fél lesz jelen, pl. regisztrált villanyszerelő, a meghatalmazást, melyet az igénybejelentés során is benyújtanak, annak még egy eredeti példányát a helyszínen be kell mutatni.

Fogyasztásmérő helyek belső vezetékezése

Kedves Kollégák! Tájékoztatjuk Önöket a Hensel Hungária Villamossági Kft. által készített segédletről, mely a fogyasztásmérő helyek belső vezetékezését tartalmazza. A segédlet megtekinthető itt. Üdvözlettel: MEE VET

HENSEL Hungária Villamossági Kft. összeszerelési segédletét a mért oldali fogyasztói főelosztóval

Kedves Kollégák! Mellékelten küldöm a HENSEL Hungária Villamossági Kft. összeszerelési segédletét a mért oldali fogyasztói főelosztóval. MEE VET

új rendszerengedélyes fogyasztásmérőhelyek

Kedves Kollégák! Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy korlátozott felhasználásra társasházakban, meglévő mérőhelyek felújítására, bővítésére az alábbi rendszerengedélyek kerültek kiadásra az ELMŰ Hálózati Kft, az E.ON Észak-dunántúli és Dél-dunántúli Áramhálózati Zrt. valamint az OPUS TITÁSZ Zrt. ellátási területén.

Karrierépítés és vállalkozásindítás, az egyetem utáni évek lehetőségei

Tisztelt Partnerünk! Az alábbi rendezvényt szeretnénk figyelmébe ajánlani:

ELMŰ Ajánlott Szerelői oktatás időpont

Tisztelt Partnerünk! Tájékoztatjuk Önt, hogy a soron következő ELMŰ Ajánlott Szerelői képzést 2022. március 9-11.-én tartjuk. Ezt on-line formában – Microsoft Teams használatával – bonyolítjuk le.

mért fogyasztói főelosztó összeépítése a fogyasztás mérőhellyel

Kedves Kollegák! Az elosztói engedélyesekkel egyeztetve a mért fogyasztói főelosztó összeépítése a fogyasztás mérőhellyel az alábbiak szerint történhet.

XIII. LED Konferencia - programajánló 2022. február 2-3

Kedves Partnerünk! A MEE Világítástechnikai Társaság 2022. február 2-3-án az Óbudai Egyetemen rendezi meg a XIII. LED konferenciát, amelynek témája: „Új kihívások a világítástechnikában”.

Új bekapcsolás átfutási idejének csökkentése ( Kiegészítés)

Tisztelt Partnerünk! A 2021.12.15-én kiküldött hírlevelünkkel kapcsolatosan érkeztek kérdések felénk, melynek tisztázása érdekében szeretnénk kiegészíteni a hírlevél tartalmát az alábbi megjegyzéssel:

Új bekapcsolás átfutási idejének csökkentése

Tisztelt Partnerünk! Az E.ON (Észak-dunántúli és Dél-dunántúli Áramhálózati zrt.) területén működő Csatlakozási szakterület folyamatosan dolgozik azon, hogy az új bekapcsolások átfutási idejét a lehető legalacsonyabb szintre csökkentsék és a megjelenő piaci trendek hatását kezeljék. Regisztrált villanyszerelői partnereink felé az alábbi kéréssel fordulunk, ami a céljaink elérésében nagy segítséget nyújt számunkra.