$.validate({ lang: 'hu' });

Hírek

2017. július 1.-i jogszabályi változások

Tisztelt Partnerünk! A 07.01-ével hatályba lépő jogszabály (VET, Vhr) változások végett az új bekapcsolás és teljesítmény bővítés igénybejelentésének módjában/folyamatában nem történt változást.

Változások E.ON ellátási területén 2017. 07. 01-től

Tisztelt Partnerünk! 2017.07.01.-től az alábbi változások kerülnek bevezetésre az E.ON ellátási területén.

Mérőhelyi tevékenység során ajánlott műszaki eljárások

Tisztelt Partnerünk! Tájékoztatom Önt az ELMŰ Hálózati Kft. és ÉMÁSZ Hálózati Kft. tájékoztatóját a mérőhelyi tevékenység során ajánlott műszaki eljárásokról.

Technikusi munkatárs

Tisztelt Partnerünk! Erősáramú villamosipari végzettséggel rendelkező technikus munkatársat keresünk Budapesten az ország egyik legnagyobb energiaszolgáltatójához. (A pozíció betöltésének feltétele az erősáramú villamos ipari végzettség.)

E.ON ellátási területén online igénybejelentés

Tisztelt Partnerünk! Az E.ON új szolgáltatást kínál a regisztrált villanyszerelői kör számára, Online igénybejelentés lehetőségével! A gyorsított ügyintézés az áram új bekapcsolás/teljesítménybővítés/ideiglenes bekapcsolás igénybejelentésekre vonatkozik.

ELMŰ-ÉMÁSZ ellátási területén az ajánlott szerelői oktatások időpontjai

Tisztelt Partnerünk! Az alábbiakban tájékoztatjuk Önt az ELMŰ-ÉMÁSZ ellátási területén az ajánlott szerelői oktatásokra a jelentkezési időpontokat.

Előzetes tájékoztatás az Ajánlott szerelői rendszer 2017. évben tervezett pályázatairól

Tisztelt Regisztrált Villanyszerelők! Az Elmű Hálózati Kft. és az Émász Hálózati Kft. 2017. január elsejét követően a zárópecsét bontás tevékenységének végzését az Ajánlott szerelői jogosultságot szerzett szerelők számára biztosítja.

Solar mérnök tanfolyam

Tisztelt Partnerünk! Tájékoztatjuk Önt, hogy a TEQUA INTERNATIONAL KFT. Solar mérnök alaptanfolyamot szervez.

Kormányzati intézkedések az energiahatékonyság javítására

Az Unión belül fontos cél, hogy a tagországok kiemelt hangsúlyt fordítsanak az energiahatékonyságra és a fenntartható fejlődésre. Az uniós irányelvek hazai átültetéseként megjelent a 2015. LVII. törvény az Energiahatékonyságról. Ez a törvény még csak a nagyvállalatok számára írt elő kötelező feladatokat. A 2016. CXXXVIII. törvény pedig már közvetlenül a nagyvállalati kör alatti vállalkozások számára határoz meg követelményeket. Ezen vállalkozások számára előírta az energetikai szakreferens igénybevételét. Az energetikai szakreferensek megbízásáról a vállalkozásoknak tájékoztatni a Hivatalt (MEKH).

HENSEL fogyasztásmérőszekrények

Ez év elején – igazodva az E.ON Hungária zRt, mint elosztói engedélyes módosított követelményeihez – piacra vezetjük a közkedvelt BASIC fogyasztásmérőszekrény-család E.ON területen rendszerengedéllyel rendelkező változatait.