Hírek

Zárópecsétek leadásának szüneteltetése

Tisztelt Partnerünk! Az új koronavírus (COVID-19) járvány terjedésére és az érvénybe lépett veszélyhelyzetre való tekintettel, több szellemi munkakörben dolgozó kollégánk- így a regisztrált szerelői kapcsolattartók is- otthoni munkavégzés során látja el napi feladataikat.

Online igény kitöltési segédlet

Tisztelt Partnerünk! Tájékoztatjuk, hogy amennyiben H tarifás igényt nyújt be az E.ON felé www.bekapcsoljuk.eon.hu oldalon, abban az esetben az „egyéb közlendők” mezőbe feltüntetni szíveskedjen az ingatlan helyrajzi számát.

Kivitelezési dokumentációk kezelési rendje

Tisztelt Partnerünk! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020.03.09.-től a mérési terv bemutatását nem igénylő, az ELMŰ és ÉMÁSZ Hálózati Kft. által egyszerűsített eljárásban kezelendő 564-es számú kivitelezői nyilatkozat alapján elfogadható kivitelezői dokumentációk kezelésének rendje megváltozik.

Ajánlott szerelői képzés

Tisztelt Partnerünk, Tájékoztatjuk Önt, hogy a soron következő ajánlott szerelő képzést 2020. május 28-29.-én tartjuk.

Schrack Információs Nap

Tisztelt Partnerünk! Az alábbiakban tájékoztatom Önt a Schrack Technik Kft. győri információs napjáról.

Online kihívás villanyszerelőknek E.ON ellátási területén

Tisztelt Partnerünk! Február elsejétől indul ösztönző játékunk regisztrált villanyszerelőink részére, amelyben igénybejelentései online ügyintézésével értékes ajándékokat nyerhet!

Iroda nyitvatartása

Tisztelt Érdeklődő! Tájékoztatjuk Önt, hogy irodánk 2019. december 20. és 2020. január 6. között zárva tart.

Mérőszekrények vezetékezése

Tisztelt Partnerünk! Ezúton tájékoztatjuk az ELMŰ Hálózati Kft. és ÉMÁSZ Hálózati Kft. ellátási területén 2019. 12.31-től a mérőszekrények vezetékezéséről.

Társasházi új bekapcsolás igénybejelentés-Telefonos plombabontó vonal év végi nyitva tartása

Tisztelt Partnerünk! 1. Társasházi új bekapcsolás igények kezelése 2020.01.01-től 2020.01.01-től a társasházban lévő lakások bekapcsolásának igényeit csak abban az esetben lehet leadni, ha a társasház ellátását szolgáló földkábel elkészült.

Ajánlott szerelői képzés

Tisztelt Partnerünk, Tájékoztatjuk Önt, hogy a soron következő ajánlott szerelő képzést 2020. február 13-14.-én tartjuk. A képzés egy napos, és vizsgával zárul. A részvétel ingyenes, de jelentkezéshez kötött.