$.validate({ lang: 'hu' });

Hírek

ELMŰ-ÉMÁSZ ellátási területén az ajánlott szerelői oktatások időpontjai

Tisztelt Partnerünk! Az alábbiakban tájékoztatjuk Önt az ELMŰ-ÉMÁSZ ellátási területén az ajánlott szerelői oktatásokra a jelentkezési időpontokat.

Előzetes tájékoztatás az Ajánlott szerelői rendszer 2017. évben tervezett pályázatairól

Tisztelt Regisztrált Villanyszerelők! Az Elmű Hálózati Kft. és az Émász Hálózati Kft. 2017. január elsejét követően a zárópecsét bontás tevékenységének végzését az Ajánlott szerelői jogosultságot szerzett szerelők számára biztosítja.

Solar mérnök tanfolyam

Tisztelt Partnerünk! Tájékoztatjuk Önt, hogy a TEQUA INTERNATIONAL KFT. Solar mérnök alaptanfolyamot szervez.

Kormányzati intézkedések az energiahatékonyság javítására

Az Unión belül fontos cél, hogy a tagországok kiemelt hangsúlyt fordítsanak az energiahatékonyságra és a fenntartható fejlődésre. Az uniós irányelvek hazai átültetéseként megjelent a 2015. LVII. törvény az Energiahatékonyságról. Ez a törvény még csak a nagyvállalatok számára írt elő kötelező feladatokat. A 2016. CXXXVIII. törvény pedig már közvetlenül a nagyvállalati kör alatti vállalkozások számára határoz meg követelményeket. Ezen vállalkozások számára előírta az energetikai szakreferens igénybevételét. Az energetikai szakreferensek megbízásáról a vállalkozásoknak tájékoztatni a Hivatalt (MEKH).

HENSEL fogyasztásmérőszekrények

Ez év elején – igazodva az E.ON Hungária zRt, mint elosztói engedélyes módosított követelményeihez – piacra vezetjük a közkedvelt BASIC fogyasztásmérőszekrény-család E.ON területen rendszerengedéllyel rendelkező változatait.

E.ON ellátási területén újabb fogyasztásmérő szekrény rendszerengedélyek

Tisztelt Partnerünk! Az E.ON ellátási területén a fogyasztásmérő szekrények rendszer engedélyei tovább bővültek.

7 DOLOG, AMIT ANYUKÁD SOSEM MONDOTT EL AZ ELEKTROMOS KERÉKPÁROKRÓL (2. RÉSZ)

Itt egy újabb extrém divat, ami külföldön nagyon megy, itthon meg mindenki csak a fejét csóválva szemléli az aberrált őrületet. Vajon az elektromos kerékpárok a hanyatló Nyugat újabb ópiuma, vagy van értelme a dolognak?

7 dolog, amit anyukád sosem mondott el az elektromos kerékpárokról (1. rész)

Itt egy újabb extrém divat, ami külföldön nagyon megy, itthon meg mindenki csak a fejét csóválva szemléli az aberrált őrületet. Vajon az elektromos kerékpárok a hanyatló Nyugat újabb ópiuma, vagy van értelme a dolognak?

Tájékoztató az E.ON ellátási területén bevezetendő változásokról

Elérkezett az év vége, és a jövő évre vonatkozó terveinket és elképzeléseinket szeretném pár mondatban összefoglalni!

Plombabontási jogosultság változással kapcsolatos kérdések

2017. január 1. után az ELMŰ Hálózati Kft. és ÉMÁSZ Hálózati Kft. ellátási területén bevezetendő plombabontási jogosultság változással kapcsolatban több kérdés érkezett Társaságunkhoz. Az ELMŰ Hálózati Kft. az alábbi válaszokat adta.