Hírek

Ajánlott szerelői képzés

Tisztelt Partnerünk, Tájékoztatjuk Önt, hogy a soron következő ajánlott szerelő képzést 2020. május 28-29.-én tartjuk.

Schrack Információs Nap

Tisztelt Partnerünk! Az alábbiakban tájékoztatom Önt a Schrack Technik Kft. győri információs napjáról.

Online kihívás villanyszerelőknek E.ON ellátási területén

Tisztelt Partnerünk! Február elsejétől indul ösztönző játékunk regisztrált villanyszerelőink részére, amelyben igénybejelentései online ügyintézésével értékes ajándékokat nyerhet!

Iroda nyitvatartása

Tisztelt Érdeklődő! Tájékoztatjuk Önt, hogy irodánk 2019. december 20. és 2020. január 6. között zárva tart.

Mérőszekrények vezetékezése

Tisztelt Partnerünk! Ezúton tájékoztatjuk az ELMŰ Hálózati Kft. és ÉMÁSZ Hálózati Kft. ellátási területén 2019. 12.31-től a mérőszekrények vezetékezéséről.

Társasházi új bekapcsolás igénybejelentés-Telefonos plombabontó vonal év végi nyitva tartása

Tisztelt Partnerünk! 1. Társasházi új bekapcsolás igények kezelése 2020.01.01-től 2020.01.01-től a társasházban lévő lakások bekapcsolásának igényeit csak abban az esetben lehet leadni, ha a társasház ellátását szolgáló földkábel elkészült.

Ajánlott szerelői képzés

Tisztelt Partnerünk, Tájékoztatjuk Önt, hogy a soron következő ajánlott szerelő képzést 2020. február 13-14.-én tartjuk. A képzés egy napos, és vizsgával zárul. A részvétel ingyenes, de jelentkezéshez kötött.

Bekapcsoljuk EON.hu on-line igénybejelentés használata

Tisztelt Partnerünk! Társasházi teljesítménybővítés esetén az igénybejelentő benyújtásakor továbbra is kérjük a közös képviselő, vagy a társasház megbízott képviselő nyilatkozatát, mellyel hozzájárulunk az igénybejelentésen feltüntetett villamosteljesítmény-igény méretlen felhasználói tulajdonukban lévő vezetékhálózaton keresztül történő kielégítéséhez („B” jelű nyomtatvány 6-os pont).

Vezeték keresztmetszet

Tisztelt Partnerünk! Tájékoztatjuk Önt, hogy 2019. 08. 15-én módosult az ELMŰ Hálózati Kft. és az ÉMÁSZ Hálózati Kft. Elosztói Üzletszabályzata.

Értesítés online felület működésének szüneteltetéséről

Tisztelt Partnerünk! 2019.10.01-én 11:00-13:00 idő intervallum között a bekapcsoljuk.eon.hu online felület adatfrissítés miatt nem lesz elérhető.