Hírek

FAM ALAP ÉS TOVÁBBKÉPZÉSEK 2022. AUGUSZTUS/SZEPTEMBER

Tisztelt Partnerünk! Az augusztusi és szeptemberi hónapokban az alábbi FAM képzések várhatóak:

Ajánlott szerelői képzés ELMŰ területén

Tisztelt Partnerünk! Tájékoztatjuk Önt, hogy a soron következő ELMŰ Ajánlott Szerelői képzéseinket: - 2022. szeptember 19. – 20. és - 2022. november 7 –8 – 9 – én rendezzük meg.

FAM alap és továbbképzések 2022. Július/Augusztus

Tisztelt Partnerünk! A következő hónapokban az alábbi FAM képzések várhatóak:

Ajánlott szerelői képzés ELMŰ területén

Tisztelt Partnerünk! Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a korábban meghirdetett július 11 – 13 –ai ELMŰ Ajánlott Szerelői oktatásunkra a széles körű érdeklődés miatt több jelentkezést nem tudunk fogadni. A következő oktatásunkkal kapcsolatban hamarosan tájékoztatást adunk

Tisztázott kérdések regisztrált villanyszerelők részére

Tisztelt Partnerünk! Az alábbiakban tájékoztatjuk Önt a regisztrált villanyszerelői rendszer működéséről E.ON ellátási területén, valamint a regisztrált villanyszerelők részéről beérkezett kérdésekre a válaszokat. MEE VET

nem elzárt kezelőtérbe kerülő méretlen fogadó és főelosztó berendezések esetében a kizárólagos őrizet biztosítása

Tisztelt Partnerünk! Az alábbiakban küldjük a HENSEL tájékoztatóját a nem elzárt kezelőtérbe kerülő méretlen fogadó és főelosztó berendezések esetében a kizárólagos őrizet biztosításáról.

Tájékoztatás ELMŰ tervbírálati rendjében történt változásról

Tájékoztató a szakmagyakorlási jogosultsággal rendelkező tervezőknek, akik műszaki feladatai kapcsán a fogyasztók villamosenergia-ellátáshoz szükséges mérési terveket készítenek és nyújtanak be az ELMŰ Hálózati Kft. szolgáltatási területén a Méréstechnika és energiaellenőrzés Osztályára.

Eltérő csatlakozói nyomvonalhossz miatti utólagos számlázás regisztrált szerelői hibából

Tisztelt Partnerünk! A földkábeles csatlakozó kiépítés esetén a kábel tényleges hosszának és nyomvonal hosszának meghatározásának pontos, valóságnak megfelelő kitöltésére hívjuk fel a figyelmet. Mivel jelentős számú pótszámlázás került az elmúlt hónapokban is megküldésre az ügyfelek számára, ami nem utal ügyfél barát megoldásnak kérjük a körültekintőbb dokumentálást!!

Ajánlott szerelői képzés ELMŰ területén

Tisztelt Partnerünk! Tájékoztatjuk Önt, hogy a soron következő ELMŰ Ajánlott Szerelői képzést 2022. július 11. – 13.- án tartjuk.

Ajánlott szerelői képzés MVM ÉMÁSZ ellátási területén

Tisztelt Partnerünk! Tájékoztatjuk Önt, hogy a soron következő MVM ÉMÁSZ Áramhálózati Kft. Ajánlott Szerelői képzést 2022. április 27-én tartjuk. Ezt online formában – Skype használatával – bonyolítjuk le.