Hírek

Keretre helyezett tokozatok helyett földbe ásható mérőszekrények preferálása

Tisztelt Partnerünk! Múlt évben a regisztrált szerelőkkel is megosztásra került az új direkt fogyasztásmérő szekrény műszaki specifikáció.

Összefoglaló videó a FAM-ról

Tisztelt Partnerünk! Az alábbi linken a TOMINTEX Kft. összefoglaló videója látható a FAM-ról.

háztartási kiserőművek bekapcsolásának felfüggesztése

Tisztelt Partnerünk! Tájékoztatjuk, hogy a mai naptól 2020. március 20. péntektől visszavonásig életbe lépett, az E.ON területén a háztartási méretű kiserőmű bekapcsolások felfüggesztése.

Gyakran ismételt kérdések

Tisztelt Partnerünk! Az alábbiakban tájékoztatjuk Önt az E.ON ellátási területén a koronavírus miatti vészhelyzettel kapcsolatos gyakran ismételt kérdésekről és válaszokról.

GINOP pályázat

Tisztelt Partnerünk! Ezúton tájékoztatjuk, hogy társaságunk 2020. március 1-vel elindította a GINOP-5.3.5-18 Munkaerőpiaci alkalmazkodóképesség fejlesztését célzó tematikus projektet, melynek célja az elektronikus ügyintézés elterjesztése, gyakorlatba való ültetése.

Képzések elmaradnak

Tisztelt Partnerünk! Határozatlan időre a regisztrált villanyszerelő és FAM képzések elmaradnak. Amennyiben lesz új időpont tájékoztatni fogjuk. Addig is a regisztrált villanyszerelői és plombabontási jogosultságok meghosszabbításra kerülnek. MEE VET

Új bekapcsolás és teljesítménybővítési igények zavartalan kielégítése

Tisztelt Partnerünk! 2020. március 16-a, hétfőtől ideiglenesen szünetel az ügyfelek fogadása a személyes ügyfélszolgálati irodáinkban, ezzel is hozzájárulva a koronavírus magyarországi terjedésének megakadályozására.

Zárópecsétek leadásának szüneteltetése

Tisztelt Partnerünk! Az új koronavírus (COVID-19) járvány terjedésére és az érvénybe lépett veszélyhelyzetre való tekintettel, több szellemi munkakörben dolgozó kollégánk- így a regisztrált szerelői kapcsolattartók is- otthoni munkavégzés során látja el napi feladataikat.

Online igény kitöltési segédlet

Tisztelt Partnerünk! Tájékoztatjuk, hogy amennyiben H tarifás igényt nyújt be az E.ON felé www.bekapcsoljuk.eon.hu oldalon, abban az esetben az „egyéb közlendők” mezőbe feltüntetni szíveskedjen az ingatlan helyrajzi számát.

Kivitelezési dokumentációk kezelési rendje

Tisztelt Partnerünk! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020.03.09.-től a mérési terv bemutatását nem igénylő, az ELMŰ és ÉMÁSZ Hálózati Kft. által egyszerűsített eljárásban kezelendő 564-es számú kivitelezői nyilatkozat alapján elfogadható kivitelezői dokumentációk kezelésének rendje megváltozik.