Hírek

Plombabontási jogosultság változás

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, és figyelem felhívással élni, hogy társaságunk ellátási területén 2017. január 1-t követően, regisztrált szerelői minősítés alapján elosztói engedélyesi zárópecsétet eltávolítani a továbbiakban nem szabad.

TOMINTEX Kft. FAM szerszámkészlet és táska akció

Tisztelt Partnerünk! Tájékoztatjuk Önöket a TOMINTEX Kft. FAM szerszámkészlet és táska akciójáról:

Segédoszlopos bekapcsolások az Elmű Hálózati Kft és ÉMÁSZ Hálózati Kft ellátási területén

Tisztelt Vállalkozók! A kisfeszültségű szabadvezetékes felhasználói csatlakozás során létesített segédoszlopok alkalmazás szabályozásának témakörével kapcsolatban a közelmúltban több kérdés, észrevétel merült fel. A tevékenységet és a szabályozást áttekintve megállapítottuk, hogy a gyakorlat nem minden esetben felel meg a jelenleg érvényben lévő és megfelelő szabályozásnak.

Szerelői pont az ELMŰ Hálózati Kft-nél

Tisztelt Regisztrált Villanyszerelő Vállalkozó! Ezúton tájékoztatjuk, hogy az az Ügyfélszolgálati irodák leterheltségének csökkentése érdekében 2016.07.01-től a regisztrált szerelők részére megnyitottuk „Szerelői pont” elnevezésű irodánkat.

Tudjon meg többet üzleti partnereiről! Credit Online - céginformációs rendszer

Az üzleti világban kiemelt fontosságú, hogy jól válasszuk meg partnereinket. Ahhoz azonban, hogy megbízható, rentábilis cégekkel szerződhessünk, fontos megismernünk azok hátterét, illetve jelenlegi helyzetét. Ezért létrehoztunk egy olyan adatbázist, amely naprakész tájékoztatást nyújt a hazai piac résztvevőivel kapcsolatban. CreditOnline

SÜRGŐS HÍRLEVÉL-Csatlakozási pont áthelyezése, csatlakozó berendezés átalakítása felhasználói kérésre (Áram)

Tisztelt Partnerünk! Az új csatlakozó létesítés szabályozás témakörben érkezett Gyakran Ismétlődő Kérdések megválaszolására további tisztázó információkkal szolgálunk!

Záró pecsét bontási jogosultság változás ELMŰ-ÉMÁSZ ellátási területén 2017. január 1-től

Tisztelt Partnerünk! Ezúton tájékoztatjuk Önt, az ELMŰ-ÉMÁSZ ellátási területén 2017. január 1-től változik a záró pecsét bontási jogosultság.

Csatlakozási pont áthelyezése E.ON ellátási területén

Csatlakozási pont áthelyezése, csatlakozó berendezés átalakítása felhasználói kérésre (Áram) Forrás: E.ON Hálózati szakterület Tájékoztatunk mindenkit, hogy a költségviselési szabályok érvényesítése miatt a csatlakozó számlázásának rendje a mai naptól változik.

Párizsi Klímakonferencia

“ez egy történelmi pillanat nem csak a mai világnak [...] de a jövő generációinak is”

Energiahatékonyság

Mindenki számára fontos környezetünk megóvása. Ennek érdekében sokat tehetünk, ha odafigyelünk az energiafelhasználásunkra. Régóta ismert, hogy a legolcsóbb energia a fel nem használt energia.