Hírek

E.ON ellátási területén újabb fogyasztásmérő szekrény rendszerengedélyek

Tisztelt Partnerünk! Az E.ON ellátási területén a fogyasztásmérő szekrények rendszer engedélyei tovább bővültek.

7 DOLOG, AMIT ANYUKÁD SOSEM MONDOTT EL AZ ELEKTROMOS KERÉKPÁROKRÓL (2. RÉSZ)

Itt egy újabb extrém divat, ami külföldön nagyon megy, itthon meg mindenki csak a fejét csóválva szemléli az aberrált őrületet. Vajon az elektromos kerékpárok a hanyatló Nyugat újabb ópiuma, vagy van értelme a dolognak?

7 dolog, amit anyukád sosem mondott el az elektromos kerékpárokról (1. rész)

Itt egy újabb extrém divat, ami külföldön nagyon megy, itthon meg mindenki csak a fejét csóválva szemléli az aberrált őrületet. Vajon az elektromos kerékpárok a hanyatló Nyugat újabb ópiuma, vagy van értelme a dolognak?

Tájékoztató az E.ON ellátási területén bevezetendő változásokról

Elérkezett az év vége, és a jövő évre vonatkozó terveinket és elképzeléseinket szeretném pár mondatban összefoglalni!

Plombabontási jogosultság változással kapcsolatos kérdések

2017. január 1. után az ELMŰ Hálózati Kft. és ÉMÁSZ Hálózati Kft. ellátási területén bevezetendő plombabontási jogosultság változással kapcsolatban több kérdés érkezett Társaságunkhoz. Az ELMŰ Hálózati Kft. az alábbi válaszokat adta.

Gurulj Vissza a jövőbe!

Mikor az 1985-ből érkező Marty McFly meglátogatott minket tavaly, elvileg repülő autókat kellett volna látnia. Lehet, hogy a Vissza a jövőbe! alkotói kissé előreszaladtak pár dologgal, de a légdeszkával nem tévedtek akkorát - ha nem is pont olyan, de nagyon hasonló eszközök már léteznek, és egyre elérhetőbb áron.

Plombabontási jogosultság változás

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, és figyelem felhívással élni, hogy társaságunk ellátási területén 2017. január 1-t követően, regisztrált szerelői minősítés alapján elosztói engedélyesi zárópecsétet eltávolítani a továbbiakban nem szabad.

TOMINTEX Kft. FAM szerszámkészlet és táska akció

Tisztelt Partnerünk! Tájékoztatjuk Önöket a TOMINTEX Kft. FAM szerszámkészlet és táska akciójáról:

Segédoszlopos bekapcsolások az Elmű Hálózati Kft és ÉMÁSZ Hálózati Kft ellátási területén

Tisztelt Vállalkozók! A kisfeszültségű szabadvezetékes felhasználói csatlakozás során létesített segédoszlopok alkalmazás szabályozásának témakörével kapcsolatban a közelmúltban több kérdés, észrevétel merült fel. A tevékenységet és a szabályozást áttekintve megállapítottuk, hogy a gyakorlat nem minden esetben felel meg a jelenleg érvényben lévő és megfelelő szabályozásnak.

Szerelői pont az ELMŰ Hálózati Kft-nél

Tisztelt Regisztrált Villanyszerelő Vállalkozó! Ezúton tájékoztatjuk, hogy az az Ügyfélszolgálati irodák leterheltségének csökkentése érdekében 2016.07.01-től a regisztrált szerelők részére megnyitottuk „Szerelői pont” elnevezésű irodánkat.