Hírek

Ügyfélszolgálati irodák újra nyitása

Tisztelt Partnerünk, 1. Az igények feladására továbbra is a digitális csatornát javasoljuk! Július 6-tól megfelelő biztonsági óvintézkedések mellett újra nyitnak a központi személyes ügyfélszolgálati irodáink.

Május 11. utáni üzemi munkák E.ON ellátási területén

Tisztelt Partnerünk! A koronavírus miatti vészhelyzetre hozott korlátozási intézkedéseket az E.ON területén is ütemezetten feloldják.

Ügyfél kérésére történő csatlakozás áthelyezés (földkábel) díjtétel változás

Tisztelt Partnerünk! Azokban az esetekben, amikor az Ügyfél kérésére történő csatlakozási pont áthelyezése során új földkábelt kell létesíteni, annak az ügyfél által fizetendő díja a korábbi 72.223 Ft helyett 120.601 Ft + ÁFA-ra változik.

Tájékoztató a HMKE-vel kapcsolatban E.ON ellátási területén

Tisztelt Kivitelezők, Szakemberek! „Pandémiás intézkedéseink enyhítésének első lépéseként megkezdjük háztartási méretű kiserőmű igényekhez kapcsolódó teljesítménybővítések kezelését.

Aktuális információk E.ON ellátási területén

Tisztelt Parterünk! A tárggyal kapcsolatos aktuális információkat – tájékoztatásul – az alábbiakban foglaljuk össze:

Ajánlott szerelő képzés elmarad

Tisztelt Partnerünk! Tájékoztatjuk Önt, hogy a kialakult járványügyi helyzet miatt a korábban meghirdetett 2020. május 28-29. dátumokon tartandó Ajánlott Szerelői oktatásunkat elhalasztjuk.

E.ON új bekapcsolás igénybejelentése

Tisztelt Partnerünk, Az ügyfélszolgálati szakterület kérésére továbbítom az alábbi tájékoztatást! A négy-, vagy annál több lakásos társasházak/társas üdülők lakásainak újbekapcsolási igénybejelentés adminisztrációját egyszerűsítettük az Önök igényei szerint.

Vészhelyzet miatti ügyintézés ELMŰ-ÉMÁSZ ellátási területén

Tisztelt Partnerünk! Tájékoztatjuk Önt a korona vírus miatt kialakult vészhelyzetben az ELMŰ-ÉMÁSZ területén az ügyintézés folyamatáról.

HMKE hálózatra kapcsolása

Tisztelt Partnerünk! Az E.ON Hungária csoport vállalatai, ezen belül a villamos energia elosztói engedélyesei mindent megtesznek annak érdekében, hogy a kialakult helyzetben is biztosítsák a folyamatos

Mérőhelyi munkák átvétele

Tisztelt Partnerünk! MÉRŐHELYI MUNKÁK ÁTVÉTELE: A járványhelyzet mindannyiunkat komoly kihívások elé állított. Jelen helyzetben a legfontosabb feladatunk, hogy az országban az energiaellátás zavartalan legyen. Mindezt pedig úgy tegyük, hogy munkatársaink, ügyfeleink, partnereink és családtagjaik egészsége is biztonságban legyen.