Hírek

új rendszerengedélyes fogyasztásmérő helyek bemutatása

Tisztelt Partnerünk! 2021. október 5-én 16 és 18 óra között lehetőséget biztosítunk Önnek az új rendszerengedélyes fogyasztásmérő helyek megtekintésére.

új fogyasztásmérő helyek - átmeneti időszak bevezetése

Kedves Kollegák! A 2021. szeptember 1-vel indult új rendszerengedélyes fogyasztásmérő helyekkel kapcsolatban átmeneti időszak került bevezetésre.

OPUS TITÁSZ Zrt. változások

Tisztelt Partnerünk! Tájékoztatjuk, hogy 2021. szeptember 1. után az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. ellátási területének elosztói szolgáltatója az OPUS TITÁSZ Zrt. lett.

Tájékoztató és információ a bekapcsoljuk.eon.hu-ról

Tisztelt Partnerünk! Az alábbi dokumentumban hasznos információkat talál a bekapcsoljuk.eon.hu használatával kapcsolatban.

E.ON Partner áram info: Háztartási méretű kiserőművek (HMKE) engedélyezés - hírek, aktuális információk

Tisztelt Partnerünk! Tájékoztatjuk, a háztartási méretű kiserőművekkel kapcsolatos aktuális információkról.

Tájékoztatás a hálózati engedélyesek tulajdonos váltásával összefüggésben létrejövő változásokról

Tisztelt Partnereink! Tájékoztatásunk elsődlegesen a hálózati engedélyesi körhöz tartozó ELMŰ Hálózati Kft, és az ÉMÁSZ Hálózati Kft, tulajdonosi kör változása miatt felmerülő kérdésekre igyekszik ismeretet adni. Hasznos ha tudjuk, hogy e két cég az energia szállításra és elosztásra vonatkozóan külön elosztói engedéllyel rendelkezik, és ezt a tényt a tulajdonos váltás nem érinti. A szállítási, elosztási tevékenységeiket a tulajdoni helyzettől függetlenül továbbra is csak ellátási területeiken belül végzik.

B-GEO tarifa változás az ELMŰ-ÉMÁSZ szolgáltatási területén 2021.09.01-től

Tisztelt Regisztrált Szerelők! Az egyetemes szolgáltatóváltáshoz kapcsolódóan az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt-től kapott tájékoztatás alapján 2021.09.01-től az ELMŰ Hálózati Kft., illetve az ÉMÁSZ Hálózati Kft. ellátási területén alkalmazott B-GEO árszabás az egyetemes szolgáltatásban kizárólag azon ügyfelek részére érhető el, akik az ELMŰ-ÉMÁSZ Energiaszolgáltató Zrt.-vel mint egyetemes villamosenergia-szolgáltatóval 2021. augusztus 31-ig villamosenergia-vásárlási szerződést kötöttek a B-GEO árszabásra.

Online igénybejelentő felület változások

Tisztelt Partnerünk! Mindenek előtt köszönjük, hogy az elmúlt években egyre nyitottabbak a digitális és online megoldásaink iránt és segítik ezzel a gyorsabb és hatékonyabb ügyfélkiszolgálást. Az elmúlt időszak visszajelzései és a fokozott információbiztonsági törekvéseink miatt szükségessé vált a bekapcsoljuk.eon.hu oldalon lévő online igénybejelentés változtatása.

Ajánlott szerelő képzés

Tisztelt Partnerünk! Tájékoztatjuk Önt, hogy a soron következő ajánlott szerelő képzést 2021. augusztus 2-3.-án tartjuk.

Bekapcsoljuk.hu oldal karbantartása

Tisztelt Partnerünk! Felhívjuk figyelmét, hogy 2021.06.27 (vasárnap) 09:00 –17:00 között a bekapcsoljuk.eon.hu online igénybejelentő vonalunkon karbantartást végeznek a szerveren, emiatt kisebb kiesés várható.