Hírek

Új bekapcsolás átfutási idejének csökkentése

Tisztelt Partnerünk! Az E.ON (Észak-dunántúli és Dél-dunántúli Áramhálózati zrt.) területén működő Csatlakozási szakterület folyamatosan dolgozik azon, hogy az új bekapcsolások átfutási idejét a lehető legalacsonyabb szintre csökkentsék és a megjelenő piaci trendek hatását kezeljék. Regisztrált villanyszerelői partnereink felé az alábbi kéréssel fordulunk, ami a céljaink elérésében nagy segítséget nyújt számunkra.

Nézd vissza a Fiatal Vállalkozók Hete videóit, online

2021-ben ismét nagysikerrel megrendezte a FIVOSZ a Fiatal Vállalkozók Hetét, melyet idén online stream keretében követhettek nyomon az érdeklődők.

FIVOSZ-Péntek 13., az idei év legsikeresebb vállalkozói kombinációja

Péntek Károly lett a 13. Országos Fiatal Vállalkozói Díj nyertese A Fiatal Vállalkozók Hete keretén belül adták át a 13. Országos Fiatal Vállalkozói Díjat. Ezzel az elismeréssel a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége minden évben azt a 18-40 év közötti vállalkozót tünteti ki, aki fiatal kora ellenére komoly értéket teremt pénzügyileg és társadalmilag egyaránt. Az Év Fiatal Vállalkozója díj 2021-es nyertese ezúttal egy mára milliárdos cégcsoportot felépítő zalaegerszegi polihisztor, Péntek Károly, a Windoor cégcsoport tulajdonosa lett.

E.ON Partner áram info: Elektronikus szerződéskötés

Tisztelt Partnerünk! Az E.ON Ügyfélszolgálati Kft. digitális megoldások csapata az ügyintézés menetének megkönnyítése érdekében új lehetőséget kínál fel, mely meggyorsítja a szerződés kötés folyamatát.. Ügyfeleink és meghatalmazott regisztrált villanyszerelőink digitális aláírással küldhetik vissza számunkra a hálózat csatlakozási szerződéseiket.

Fiatal Vállalkozók Hete 2021. november 23-25

Tisztelt Érdeklődők! A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége idén 14. alkalommal rendezi meg a hazai gazdaság kulcseseményének számító Fiatal Vállalkozók Hetét, mely a Global Enterpreneurship Week keretén belül kerül megrendezésre a világ több mint 170 országához hasonlóan.

Tájékoztató regisztrált villanyszerelők részére

Tisztelt Partnerünk! Az E.ON és ELMŰ ügyintézéssel kapcsolatban egy új tájékoztató anyag került összeállításra.

Elosztói engedélyesek elérhetősége

Tisztelt Partnerünk! Az alábbi linken található az elosztói engedélyesek elérhetősége.

Plombabontási jogosultság megszerzésének feltételei E.ON (Észak-dunántúli és Dél-dunántúli Áramhálózati zrt.) működési területén

Tisztelt Partnerünk! A plombabontási jogosultság megszerzéséhez az alábbi feltételek megléte szükséges az E.ON (Észak-dunántúli és Dél-dunántúli Áramhálózati zrt.) működési területén.

Bekapcsoljuk.hu üzem szünet

Tisztelt Partnerünk! Felhívjuk figyelmét, hogy 2021.október 31-én (vasárnap) várhatóan 09:00 –13:00 között nem lesz elérhető a bekapcsoljuk.eon.hu online igénybejelentő felület.

MEE által szervezett FAM tanfolyamok

Tisztelt Partnerünk! Az alábbiakban tájékoztatjuk Önöket a MEE által szervezett FAM tanfolyamokról: