Hírek

Online ASZR oktatás bevezetése

Tisztelt Partnerünk! Tájékoztatjuk Önt, hogy az ajánlott szerelői képzéseket a hagyományos, személyes oktatástól eltérően online térben fogjuk megvalósítani a járványveszély csökkentése, valamint az Önök és munkatársaink egészségügyi védelme érdekében a pandémia fennállásáig.

Földre telepített szekrények alkalmazhatósága

Tisztelt Parterünk! A tárggyal kapcsolatos aktuális információkat – tájékoztatásul – az alábbiakban foglaljuk össze:

B-EVMOBIL.HU bemutatkozása

Tisztelt Érdeklődő! Az alábbiakban tájékoztatjuk Önt a B-EVMOBIL.HU tevékenységéről.

Műszaki tartalmú hírlevelek E.ON ellátási területén

Tisztelt Partnerünk! Az elmúlt időszakban több műszaki tartalmú hírlevél jelent meg, melyeket most összefoglalva a mellékelt dokumentumban megtekinthetnek.

Ajánlott szerelői képzés

Tisztelt Partnerünk! Sajnálattal tájékoztatjuk Önt, hogy a korábban meghirdetett szeptember 24-25-ei ajánlott szerelői oktatásra a szabad helyek elfogytak, így az alkalomra további jelentkezéseket nem tudunk fogadni.

Videó segédanyag a www.bekapcsoljuk.eon.hu felülethez

Tisztelt Partnerünk! Örömmel tájékoztatjuk, hogy a www.bekapcsoljuk.eon.hu felület használatával kapcsolatban már videó oktatási anyag is elérhető.

Műszaki okból kikapcsolt felhasználási helyek visszakapcsolása

Tisztelt Partnerünk! Az alábbiakban tájékoztatjuk az Elmű Hálózati Kft. és az Émász Hálózati kft. ellátási területén műszaki okból kikapcsolt felhasználási helyek visszakapcsolásáról.

Indul az E.ON regisztrált szerelői vonal!

Tisztelt Partnerünk, Az idei évben a COVID-19 járvány nagy mértékben megváltoztatta életünket, magunk és hozzátartozóink egészségének védelme érdekében hajlandók vagyunk megszokott tevékenységeinket változtatni, vagy elhagyni.

Ajánlott szerelői képzés

Tisztelt Partnerünk! Tájékoztatjuk Önt, hogy a soron következő ajánlott szerelő képzéseket 2020. szeptember 10-11.-én, illetve 2020. szeptember 24-25.-én tartjuk.

Napelemszerelő képzés

Tisztelt Érdeklődő! Tájékoztatjuk Önt, hogy EDU-Solar napelemszerelő-képzés indul 2020 szeptember 8-án.