Hírek

Bekapcsoljuk.eon.hu online vonal karbantartás

Tisztelt Partnerünk! Felhívjuk figyelmét, hogy 2021.05.21 (péntek) 20:00 – 2021.05.23 (vasárnap) 17:00 között nem lesz elérhető a bekapcsoljuk.eon.hu online igénybejelentő vonalunk karbantartás miatt! Kérjük, hogy ez idő alatt ne használják a felületet, az adatvesztés elkerülése érdekében. Köszönjük megértésüket!

Mérőhelyi elvárások, mérés kiépítéséhez ELMŰ-ÉMÁSZ ellátási területén

Tisztelt Partnerünk! Az alábbiakban tájékoztatjuk Önt a mérőhelyi elvárásokról, a mérés kiépítésekor ELMŰ-ÉMÁSZ ellátási területén.

FIVOSZ Akadémia: A „karantén office” pszichés hatásai és a hozzá illeszkedő vezetői viselkedés!

Kedves Érdeklődő! Különleges lehetőségekkel segítjük a vállalkozókat, folytatjuk a Fiatal Vállalkozók Akadémiáját!

Háztartási méretű kiserőművek (HMKE) engedélyezés

Tisztelt Partnerünk! Tájékoztatjuk, a háztartási méretű kiserőművek megnövekedett ügyféligények kielégítésével kapcsolatos ügyintézésünkről.

E.ON Partner áram info: Rendszerengedélyes fogyasztásmérő szekrények határidejének meghosszabbítása

Tisztelt Partnerünk! 2020-ban a MEE VET és az elosztói engedélyesek (E.ON, ELMŰ-ÉMÁSZ, MVM) elkezdték a fogyasztásmérő helyek egységesítését: - Direkt mérőhelyek esetén az E.ON, ELMŰ-ÉMÁSZ ellátási területén. - Indirekt és csoportos mérőhelyeknél országosan (E.ON, ELMŰ-ÉMÁSZ, MVM).

Új rendszerengedélyes fogyasztásmérőhelyek bevezetési ütemterve

Tisztelt Partnerünk! Tájékoztatom Önt, hogy 2020-ban a MEE VET és az elosztói engedélyesek (E.ON, ELMŰ-ÉMÁSZ, MVM) elkezdték a fogyasztásmérő helyek egységesítését.

Új rendszerengedélyes folyasztásmérő helyek

Tisztelt Partnerünk! Tájékoztatom Önt, hogy 2020-ban a MEE VET és az elosztói engedélyesek (E.ON, ELMŰ-ÉMÁSZ, MVM) elkezdték a fogyasztásmérő helyek egységesítését. Direkt mérőhelyek esetén az E.ON, ELMŰ-ÉMÁSZ ellátási területén. Indirekt és csoportos mérőhelyeknél országosan (E.ON, ELMŰ-ÉMÁSZ, MVM).

E.ON Partner áram info: Regisztrált villanyszerelők általi minőségi munkavégzés feltételei

Tisztelt Partnerünk! Tájékoztatjuk, hogy az E.ON területén, a már 3 éve bevezetésre került eljárásunknak köszönhetően, a hálózatra csatlakoztatás során feltárt műszaki hiányosságok száma nagy mértékben csökkent. Tapasztalataink szerint az utóbbi időben, a mérőhelyi munkák szakszerű kivitelezésére nagyobb hangsúlyt fektetnek a regisztrált villanyszerelők.

KATA tudnivalók + oltás

Tisztelt Partnerünk! Ezúton szeretném szíves figyelmébe ajánlani

Ügyintézés ELMŰ-ÉMÁSZ ellátási területén

Tisztelt Regisztrált szerelők! Tájékoztatjuk Önöket, hogy ügyfeleink és munkatársaink egészségének megóvása érdekében, összhangban a Kormány 143/2021. (III. 27.) Korm. rendelete a védelmi intézkedések április 8-ig történő meghosszabbítása értelmében, a személyes Ügyfélszolgálati irodák továbbra is zárva tartanak.