Szűrés témakörre

3 fázisú igények kezelés - regisztrált szerelői tájékoztatás

Tisztelt Partnerünk! Az alábbi figyelem felhívással szeretnénk tájékoztatni Önt. A 3 fázisú igények esetén javasoljuk a teljesítményeket a fázisok között szimmetrikusan elosztani a STANDARD ügyintézés érdekében!

E.ON hírek

KIF FAM képzések Nagykanizsán 2023. AUGUSZTUS

Tisztelt Érdeklődő! A Magyar Elektrotechnikai Egyesület az alábbi képzéseket hirdeti meg Nagykanizsán a következő hónapban:

MEE VET hírei

KIF FAM képzések 2023. Július/Szeptember/Október

Kedves Érdeklődők! A Magyar Elektrotechnikai Egyesület az alábbi KIF FAM képzéseket hirdeti meg az elkövetkezendő hónapokra:

MEE VET hírei

MEE Vándorgyűlés 2023.09.20-22-Jelentkezzen mielőbb !

Tisztelt Érdeklődő! A hazai villamosipar legnagyobb szakmai rendezvényét 69. alkalommal megrendezésre kerülő Vándorgyűlés Konferencia és Kiállítást 2023. szeptember 20-22. között, Siófokon a Hotel Azúr****-ban tartjuk, melynek idei főtámogatója a MAVIR ZRt.

MEE VET hírei

KIF FAM Alap és Ismeretfelújító képzések 2023. Július/Szeptember

Tisztelt Partnerünk! A Magyar Elektrotechnikai Egyesület az alábbi KIF FAM képzéseket hirdeti meg a júliusi és szeptemberi hónapokra Budapesten és Kecskeméten:

MEE VET hírei

ASZR működés 2023 július 1-től

Tisztelt Partnereink! A félreértések, valamint a téves információk terjedésének elkerülése érdekében az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni Önöket az E.ON elosztói engedélyes ellátási területeire vonatkozó új zárópecsétbontási jogosultsággal összefüggésben. Kérjük, hogy az alábbiakat fokozott figyelemmel olvassák el!

E.ON hírek

KIF Mérőhelyi FAM Alapképzés PAKS 2023. Június

Kedves Partnerünk! A Magyar Elektrotechnikai Egyesület az alábbi képzést hirdeti meg Pakson:

MEE VET hírei

KIF Mérőhelyi FAM alap és ismeretfelújító képzés BUDAPEST 2023. MÁJUS/JÚNIUS

Kedves Partnerünk! A Magyar Elektrotechnikai Egyesület az alábbi képzéseket hirdeti meg Budapesten:

MEE VET hírei

check lista bevezetése E.ON ellátási területén és fontos információk társasházi munkákhoz

Tisztelt Partnerünk! Ezúton tájékoztatjuk, hogy a MEE VET együttműködésével az E.ON ellátási területén a mérőhelyek átvételénél bevezetésre került a mérőhelyi check lista. E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. és E.ON Dél-dunántúli Áramhálózati Zrt. területén teljes körűen a check listát alkalmazzák. Az ELMŰ Hálózati Kft. területén a pesti részen a Bedax Kft., a budai részen az MSZ Mérésügyi Szolgáltató Kft. továbbra is a hibalistát alkalmazza, de a hibalistán a check listán szereplő kódokat tüntetik fel.

E.ON hírek

Schrack Infonap SZEGED 2023. 05. 11.

Idén újra megrendezésre kerülnek a Schrack Információs Napok. 9 városban, 13 alkalommal várjuk a villamosság területén dolgozó szakembereket. Jöjjön el és legyen naprakész a villamosipar területét érintő aktuális témákban.

MEE VET hírei