Hírek

Fiatal Vállalkozók Hete 2021. november 23-25

Tisztelt Érdeklődők! A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége idén 14. alkalommal rendezi meg a hazai gazdaság kulcseseményének számító Fiatal Vállalkozók Hetét, mely a Global Enterpreneurship Week keretén belül kerül megrendezésre a világ több mint 170 országához hasonlóan.

Tájékoztató regisztrált villanyszerelők részére

Tisztelt Partnerünk! Az E.ON és ELMŰ ügyintézéssel kapcsolatban egy új tájékoztató anyag került összeállításra.

Elosztói engedélyesek elérhetősége

Tisztelt Partnerünk! Az alábbi linken található az elosztói engedélyesek elérhetősége.

Plombabontási jogosultság megszerzésének feltételei E.ON (Észak-dunántúli és Dél-dunántúli Áramhálózati zrt.) működési területén

Tisztelt Partnerünk! A plombabontási jogosultság megszerzéséhez az alábbi feltételek megléte szükséges az E.ON (Észak-dunántúli és Dél-dunántúli Áramhálózati zrt.) működési területén.

Bekapcsoljuk.hu üzem szünet

Tisztelt Partnerünk! Felhívjuk figyelmét, hogy 2021.október 31-én (vasárnap) várhatóan 09:00 –13:00 között nem lesz elérhető a bekapcsoljuk.eon.hu online igénybejelentő felület.

MEE által szervezett FAM tanfolyamok

Tisztelt Partnerünk! Az alábbiakban tájékoztatjuk Önöket a MEE által szervezett FAM tanfolyamokról:

új rendszerengedélyes fogyasztásmérő helyek bemutatása

Tisztelt Partnerünk! 2021. október 5-én 16 és 18 óra között lehetőséget biztosítunk Önnek az új rendszerengedélyes fogyasztásmérő helyek megtekintésére.

új fogyasztásmérő helyek - átmeneti időszak bevezetése

Kedves Kollegák! A 2021. szeptember 1-vel indult új rendszerengedélyes fogyasztásmérő helyekkel kapcsolatban átmeneti időszak került bevezetésre.

OPUS TITÁSZ Zrt. változások

Tisztelt Partnerünk! Tájékoztatjuk, hogy 2021. szeptember 1. után az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. ellátási területének elosztói szolgáltatója az OPUS TITÁSZ Zrt. lett.

Tájékoztató és információ a bekapcsoljuk.eon.hu-ról

Tisztelt Partnerünk! Az alábbi dokumentumban hasznos információkat talál a bekapcsoljuk.eon.hu használatával kapcsolatban.