Szűrés témakörre

Ingyenes elektromos jármű pályázat írási lehetőség

Ingyenes elektromos jármű pályázat írási lehetőség MEE VET tagok számára FIVOSZ együttműködése keretén belül

MEE VET hírei

KIF Mérőhelyi FAM alap és továbbképzés BUDAPEST 2024

Tisztelt Érdeklődő! A Magyar Elektrotechnikai Egyesület az alábbi képzéseket hirdeti meg Budapesten:

MEE VET hírei

rögzítő bilincs alkalmazhatósága

Tisztelt Partnerünk! Az alábbiakban küldjük a védőcső rögzítő bilincsek alkalmazhatóságára kapott választ. A belül sima falú UV álló védőcsőhöz illeszkedő UV álló zárt rögzítő bilincs alkalmazható. MEE VET

MEE VET hírei

KIF Mérőhelyi FAM képzések 2023. szeptember/október/november

Kedves Érdeklődő! A Magyar Elektrotechnikai Egyesület az alábbi KIF Mérőhelyi FAM alap és ismeretfelújító képzéseket hirdeti meg a következő időszakra:

MEE VET hírei

EX kábelösszekötő dobozok - ELEKTRO-TIPP (Hensel)

Kedves Partnerünk! Alábbiakban találja az ELEKTRO-TIPP első magyar nyelvű változatát a Hensel jóvoltából.

MEE VET hírei

OPUS TITÁSZ Zrt. tájékoztató a plombabontás bejelentésről 2023. október 1-től

Tisztelt Partnerünk! Az alábbiakban küldöm az OPUS TITÁSZ Zrt. tájékoztatóját a 2023. október 1. utáni plombabontási változásokról. Tisztelt Partnerünk! Az OPUS TITÁSZ Zrt. átveszi az áramhálózati és műszaki ügyekkel kapcsolatos ügyfélszolgálati tevékenységet a tiszántúli régióban az E.ON Ügyfélszolgálati Kft.-től 2023. október 1-jétől. Ettől a dátumtól kezdődően plombabontási bejelentéseiket az alábbi csatornákon keresztül tudják megtenni.

OPUS-TITÁSZ hírek

OPUS TITÁSZ ügyfélszolgálati változás

Tisztelt Partnerünk! A mellékletben található az OPUS TITÁSZ Zrt. tájékoztatója a 2023. október 1-től bevezetett ügyfélszolgálati változásokról.

OPUS-TITÁSZ hírek

GFM rendelet A villamosmű, termelői, magán- és közvetlen vezeték műszaki biztonsági követelményeiről, valamint a feszültség alatti munkavégzés szabályairól

Kedves Partnerünk! Mellékelve találják a Tomintex tájékoztatóját a GFM rendeletével kapcsolatban:

MEE VET hírei

KIF FAM képzések 2023 Szeptember/Október/November

Tisztelt Partnerünk! A Magyar Elektrotechnikai Egyesület az alábbi KIF FAM képzéseket hirdeti meg a következő hónapokra:

MEE VET hírei

Halállal végződő áramütéses baleset

Tisztelt Partnerünk! Az E.ON területén történt halállal végződő áramütéses balesetről adunk hírt. A kivizsgálás során feltárt események és tények tanulságosak lehetnek mindannyiunk számára. Eset leírása: 2023.07.18-án 13:40h körül egy külsős villanyszerelő mérőhelyfelújítást végzett a Dunaszekcső, Gálhegy 6 hrsz ingatlanon. Utolsó szerelési lépésként a fali tartónál megbontotta a régi MLC 25/10 leszálló csatlakozóvezetéket, majd össze szerette volna kötni az újólag kiépített csövezésbe befűzött új NFA2X16 leszálló vezetékkel.

E.ON hírek