Szűrés témakörre

Tájékoztató a HMKE-vel kapcsolatban E.ON ellátási területén

Tisztelt Kivitelezők, Szakemberek! „Pandémiás intézkedéseink enyhítésének első lépéseként megkezdjük háztartási méretű kiserőmű igényekhez kapcsolódó teljesítménybővítések kezelését.

E.ON hírek

Aktuális információk E.ON ellátási területén

Tisztelt Parterünk! A tárggyal kapcsolatos aktuális információkat – tájékoztatásul – az alábbiakban foglaljuk össze:

E.ON hírek

Ajánlott szerelő képzés elmarad

Tisztelt Partnerünk! Tájékoztatjuk Önt, hogy a kialakult járványügyi helyzet miatt a korábban meghirdetett 2020. május 28-29. dátumokon tartandó Ajánlott Szerelői oktatásunkat elhalasztjuk.

Villanyszerelői tagozat

E.ON új bekapcsolás igénybejelentése

Tisztelt Partnerünk, Az ügyfélszolgálati szakterület kérésére továbbítom az alábbi tájékoztatást! A négy-, vagy annál több lakásos társasházak/társas üdülők lakásainak újbekapcsolási igénybejelentés adminisztrációját egyszerűsítettük az Önök igényei szerint.

E.ON hírek

Vészhelyzet miatti ügyintézés ELMŰ-ÉMÁSZ ellátási területén

Tisztelt Partnerünk! Tájékoztatjuk Önt a korona vírus miatt kialakult vészhelyzetben az ELMŰ-ÉMÁSZ területén az ügyintézés folyamatáról.

Villanyszerelői tagozat

HMKE hálózatra kapcsolása

Tisztelt Partnerünk! Az E.ON Hungária csoport vállalatai, ezen belül a villamos energia elosztói engedélyesei mindent megtesznek annak érdekében, hogy a kialakult helyzetben is biztosítsák a folyamatos

E.ON hírek

Mérőhelyi munkák átvétele

Tisztelt Partnerünk! MÉRŐHELYI MUNKÁK ÁTVÉTELE: A járványhelyzet mindannyiunkat komoly kihívások elé állított. Jelen helyzetben a legfontosabb feladatunk, hogy az országban az energiaellátás zavartalan legyen. Mindezt pedig úgy tegyük, hogy munkatársaink, ügyfeleink, partnereink és családtagjaik egészsége is biztonságban legyen.

E.ON hírek

Keretre helyezett tokozatok helyett földbe ásható mérőszekrények preferálása

Tisztelt Partnerünk! Múlt évben a regisztrált szerelőkkel is megosztásra került az új direkt fogyasztásmérő szekrény műszaki specifikáció.

E.ON hírek

Összefoglaló videó a FAM-ról

Tisztelt Partnerünk! Az alábbi linken a TOMINTEX Kft. összefoglaló videója látható a FAM-ról.

Villanyszerelői tagozat

háztartási kiserőművek bekapcsolásának felfüggesztése

Tisztelt Partnerünk! Tájékoztatjuk, hogy a mai naptól 2020. március 20. péntektől visszavonásig életbe lépett, az E.ON területén a háztartási méretű kiserőmű bekapcsolások felfüggesztése.

E.ON hírek