Szűrés témakörre

OPUS TITÁSZ Zrt. változások

Tisztelt Partnerünk! Tájékoztatjuk, hogy 2021. szeptember 1. után az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. ellátási területének elosztói szolgáltatója az OPUS TITÁSZ Zrt. lett.

OPUS-TITÁSZ hírek

Tájékoztató és információ a bekapcsoljuk.eon.hu-ról

Tisztelt Partnerünk! Az alábbi dokumentumban hasznos információkat talál a bekapcsoljuk.eon.hu használatával kapcsolatban.

E.ON hírek

E.ON Partner áram info: Háztartási méretű kiserőművek (HMKE) engedélyezés - hírek, aktuális információk

Tisztelt Partnerünk! Tájékoztatjuk, a háztartási méretű kiserőművekkel kapcsolatos aktuális információkról.

E.ON hírek

Tájékoztatás a hálózati engedélyesek tulajdonos váltásával összefüggésben létrejövő változásokról

Tisztelt Partnereink! Tájékoztatásunk elsődlegesen a hálózati engedélyesi körhöz tartozó ELMŰ Hálózati Kft, és az ÉMÁSZ Hálózati Kft, tulajdonosi kör változása miatt felmerülő kérdésekre igyekszik ismeretet adni. Hasznos ha tudjuk, hogy e két cég az energia szállításra és elosztásra vonatkozóan külön elosztói engedéllyel rendelkezik, és ezt a tényt a tulajdonos váltás nem érinti. A szállítási, elosztási tevékenységeiket a tulajdoni helyzettől függetlenül továbbra is csak ellátási területeiken belül végzik.

MEE VET hírei

B-GEO tarifa változás az ELMŰ-ÉMÁSZ szolgáltatási területén 2021.09.01-től

Tisztelt Regisztrált Szerelők! Az egyetemes szolgáltatóváltáshoz kapcsolódóan az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt-től kapott tájékoztatás alapján 2021.09.01-től az ELMŰ Hálózati Kft., illetve az ÉMÁSZ Hálózati Kft. ellátási területén alkalmazott B-GEO árszabás az egyetemes szolgáltatásban kizárólag azon ügyfelek részére érhető el, akik az ELMŰ-ÉMÁSZ Energiaszolgáltató Zrt.-vel mint egyetemes villamosenergia-szolgáltatóval 2021. augusztus 31-ig villamosenergia-vásárlási szerződést kötöttek a B-GEO árszabásra.

MEE VET hírei

Online igénybejelentő felület változások

Tisztelt Partnerünk! Mindenek előtt köszönjük, hogy az elmúlt években egyre nyitottabbak a digitális és online megoldásaink iránt és segítik ezzel a gyorsabb és hatékonyabb ügyfélkiszolgálást. Az elmúlt időszak visszajelzései és a fokozott információbiztonsági törekvéseink miatt szükségessé vált a bekapcsoljuk.eon.hu oldalon lévő online igénybejelentés változtatása.

E.ON hírek

Ajánlott szerelő képzés

Tisztelt Partnerünk! Tájékoztatjuk Önt, hogy a soron következő ajánlott szerelő képzést 2021. augusztus 2-3.-án tartjuk.

Képzések

Bekapcsoljuk.hu oldal karbantartása

Tisztelt Partnerünk! Felhívjuk figyelmét, hogy 2021.06.27 (vasárnap) 09:00 –17:00 között a bekapcsoljuk.eon.hu online igénybejelentő vonalunkon karbantartást végeznek a szerveren, emiatt kisebb kiesés várható.

E.ON hírek

Elektromos autó töltőállomások telepítésének gyakorlati tapasztalatai

Annak ellenére, hogy az elektromos autózás, illetve az elektromos és tölthető hibrid autók mennyisége hazánkban is exponenciálisan emelkedik, és ezt óhatatlanul követi a magánterületen elhelyezett, illetve a közterületi töltőállomások száma, a villamosipari vállalkozások és szakembereik meglehetősen idegen terepen mozognak az ilyen telepítések során. Néhány kivitelezés ismertetésén keresztül szeretném bemutatni tapasztalatainkat e területen.

E-mobilitás

Csatlakozási díjtételek alkalmazásának bevezetése az E.ON működési területén

Tisztelt Partnerünk! Április 01-vel hatályba léptek a 1/2021. (II.10.) MEKH rendelet a villamos energia rendszerhasználati díjak, csatlakozási díjak és külön díjak alkalmazási szabályairól szóló 10/2016. (XI. 14.) MEKH rendelet módosításáról.

E.ON hírek