Hírek

nem elzárt kezelőtérbe kerülő méretlen fogadó és főelosztó berendezések esetében a kizárólagos őrizet biztosítása

Tisztelt Partnerünk! Az alábbiakban küldjük a HENSEL tájékoztatóját a nem elzárt kezelőtérbe kerülő méretlen fogadó és főelosztó berendezések esetében a kizárólagos őrizet biztosításáról.

Tájékoztatás ELMŰ tervbírálati rendjében történt változásról

Tájékoztató a szakmagyakorlási jogosultsággal rendelkező tervezőknek, akik műszaki feladatai kapcsán a fogyasztók villamosenergia-ellátáshoz szükséges mérési terveket készítenek és nyújtanak be az ELMŰ Hálózati Kft. szolgáltatási területén a Méréstechnika és energiaellenőrzés Osztályára.

Eltérő csatlakozói nyomvonalhossz miatti utólagos számlázás regisztrált szerelői hibából

Tisztelt Partnerünk! A földkábeles csatlakozó kiépítés esetén a kábel tényleges hosszának és nyomvonal hosszának meghatározásának pontos, valóságnak megfelelő kitöltésére hívjuk fel a figyelmet. Mivel jelentős számú pótszámlázás került az elmúlt hónapokban is megküldésre az ügyfelek számára, ami nem utal ügyfél barát megoldásnak kérjük a körültekintőbb dokumentálást!!

Ajánlott szerelői képzés ELMŰ területén

Tisztelt Partnerünk! Tájékoztatjuk Önt, hogy a soron következő ELMŰ Ajánlott Szerelői képzést 2022. július 11. – 13.- án tartjuk.

Ajánlott szerelői képzés MVM ÉMÁSZ ellátási területén

Tisztelt Partnerünk! Tájékoztatjuk Önt, hogy a soron következő MVM ÉMÁSZ Áramhálózati Kft. Ajánlott Szerelői képzést 2022. április 27-én tartjuk. Ezt online formában – Skype használatával – bonyolítjuk le.

Módosított szerződés visszaküldésének elhagyása

Tisztelt Partnerünk! Múlt héten a tárgyban szereplő témában kiküldött figyelemfelhívó tájékoztatónk, az alábbiak szerint módosításra került: Abban az esetben, ha a helyszíni munkavégzés során 3. fél lesz jelen, pl. regisztrált villanyszerelő, a meghatalmazást, melyet az igénybejelentés során is benyújtanak, annak még egy eredeti példányát a helyszínen be kell mutatni.

Fogyasztásmérő helyek belső vezetékezése

Kedves Kollégák! Tájékoztatjuk Önöket a Hensel Hungária Villamossági Kft. által készített segédletről, mely a fogyasztásmérő helyek belső vezetékezését tartalmazza. A segédlet megtekinthető itt. Üdvözlettel: MEE VET

HENSEL Hungária Villamossági Kft. összeszerelési segédletét a mért oldali fogyasztói főelosztóval

Kedves Kollégák! Mellékelten küldöm a HENSEL Hungária Villamossági Kft. összeszerelési segédletét a mért oldali fogyasztói főelosztóval. MEE VET

új rendszerengedélyes fogyasztásmérőhelyek

Kedves Kollégák! Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy korlátozott felhasználásra társasházakban, meglévő mérőhelyek felújítására, bővítésére az alábbi rendszerengedélyek kerültek kiadásra az ELMŰ Hálózati Kft, az E.ON Észak-dunántúli és Dél-dunántúli Áramhálózati Zrt. valamint az OPUS TITÁSZ Zrt. ellátási területén.

Karrierépítés és vállalkozásindítás, az egyetem utáni évek lehetőségei

Tisztelt Partnerünk! Az alábbi rendezvényt szeretnénk figyelmébe ajánlani: