Hírek

OPUS TITÁSZ ügyfélszolgálati változás

Tisztelt Partnerünk! A mellékletben található az OPUS TITÁSZ Zrt. tájékoztatója a 2023. október 1-től bevezetett ügyfélszolgálati változásokról.

GFM rendelet A villamosmű, termelői, magán- és közvetlen vezeték műszaki biztonsági követelményeiről, valamint a feszültség alatti munkavégzés szabályairól

Kedves Partnerünk! Mellékelve találják a Tomintex tájékoztatóját a GFM rendeletével kapcsolatban:

KIF FAM képzések 2023 Szeptember/Október/November

Tisztelt Partnerünk! A Magyar Elektrotechnikai Egyesület az alábbi KIF FAM képzéseket hirdeti meg a következő hónapokra:

Halállal végződő áramütéses baleset

Tisztelt Partnerünk! Az E.ON területén történt halállal végződő áramütéses balesetről adunk hírt. A kivizsgálás során feltárt események és tények tanulságosak lehetnek mindannyiunk számára. Eset leírása: 2023.07.18-án 13:40h körül egy külsős villanyszerelő mérőhelyfelújítást végzett a Dunaszekcső, Gálhegy 6 hrsz ingatlanon. Utolsó szerelési lépésként a fali tartónál megbontotta a régi MLC 25/10 leszálló csatlakozóvezetéket, majd össze szerette volna kötni az újólag kiépített csövezésbe befűzött új NFA2X16 leszálló vezetékkel.

E.ON HMKE hírek – Inverterlista változása

Tisztelt Kivitelező Partnerünk! 2023. augusztus 1-től változik az alkalmazható inverterek listája. Az elosztói szabályzat módosítása* előírja, hogy a 2,5 kVA teljesítmény feletti invertereknek a szabványmegfelelőségen kívül a következő feltételeknek is igazoltan meg kell felelniük:

Egységes minősített szerelői rendszer indulása az E.ON áramhálózati DSO-k területén

Egységes minősített szerelői rendszer indulása az E.ON áramhálózati DSO-k területén Örömmel adunk hírt az egységes Minősített szerelői rendszer 2023. július 1-jei indulásáról, amely alapjaiban épít a korábbi E.ON partneri rendszerre és az ELMŰ ajánlott szerelői rendszerre (ASZR) is. Az új megnevezés célja, hogy ez által is erősítsük az új pályázati rendszerben részt vevő szerelők iránti bizalmat, akik a MEEVET megújult szerelői ajánló oldalára is fel fognak kerülni.

E.ON HMKE hírek

Tisztelt Kivitelező Partnerünk! Ügyfeleink érdekében a háztartási méretű kiserőművek készre jelentésére a korábban meghatározott 2023. június 30.-i időpontot 2 hónappal meghosszabbítjuk.

3 fázisú igények kezelés - regisztrált szerelői tájékoztatás

Tisztelt Partnerünk! Az alábbi figyelem felhívással szeretnénk tájékoztatni Önt. A 3 fázisú igények esetén javasoljuk a teljesítményeket a fázisok között szimmetrikusan elosztani a STANDARD ügyintézés érdekében!

KIF FAM képzések Nagykanizsán 2023. AUGUSZTUS

Tisztelt Érdeklődő! A Magyar Elektrotechnikai Egyesület az alábbi képzéseket hirdeti meg Nagykanizsán a következő hónapban:

KIF FAM képzések 2023. Július/Szeptember/Október

Kedves Érdeklődők! A Magyar Elektrotechnikai Egyesület az alábbi KIF FAM képzéseket hirdeti meg az elkövetkezendő hónapokra: