Hírek

Mi a jövő?

Mi a jövő? A világ kissé későn eszmélt rá, hogy környezetünket jobban kéne óvni, ápolni, de talán még nem késő. A világ nagyvárosai összefogtak, hogy csökkentsék a károsanyag-kibocsátás mértékét és negatív hatásait: London, Párizs és Mexikó a dízel- és benzin üzemanyagok betiltását tervezi tíz éven belül, Kínában kvótát vezettek be az elektromos járművekre, míg Norvégia a belsőégésű motorok korlátozását fontolgatja. Egyre nagyobb az érdeklődés az elektromos autók iránt, mégis, a fogyasztók nagy részének még túl drága.

E-különlegességek

E-különlegességek Hallottunk már elektromos autóról, bicikliről, rollerről, de elektromos hajóról? Hát nem igazán. Norvégiában 2018-ban elkezdik építeni a világ első elektromos meghajtású önjáró teherhajóját, amely 3000-3500 tonna bruttó hordképességű és egy feltöltéssel képes 65 tengeri mérföldet (120 km-t) megtenni 12-15 csomós sebességgel.

GeoOrbital wheel

GeoOrbital wheel – hagyományos bicikliből e-bike 1 perc alatt! Elkészült az első olyan kerékpár, amivel megtehetünk akár 30-80 km-t és szinte minden biciklihez kompatibilis. A bicikli 32 km/h-s sebességgel is képes haladni. De hogyan?

E-járgányok mindenkinek!

E-járgányok mindenkinek! Az elmúlt években előtérbe került a környezetvédelem, az energiahatékonyság, és nem utolsó sorban a gyorsaság, hiszen egy felgyorsuló, rohanó világban élünk. Ezért is nagyon hasznosak az elektromos járművek, legyen az e-car, e-bike, e-scooter, segway és még sorolhatnánk.

2017. július 1.- változások

A hálózatra csatlakozás feltételeinek változása a 2017. július 1.-vel hatályba lépett villamos energia törvény (VET) módosítás miatt.

2017. július 1.-i jogszabályi változások

Tisztelt Partnerünk! A 07.01-ével hatályba lépő jogszabály (VET, Vhr) változások végett az új bekapcsolás és teljesítmény bővítés igénybejelentésének módjában/folyamatában nem történt változást.

Változások E.ON ellátási területén 2017. 07. 01-től

Tisztelt Partnerünk! 2017.07.01.-től az alábbi változások kerülnek bevezetésre az E.ON ellátási területén.

Mérőhelyi tevékenység során ajánlott műszaki eljárások

Tisztelt Partnerünk! Tájékoztatom Önt az ELMŰ Hálózati Kft. és ÉMÁSZ Hálózati Kft. tájékoztatóját a mérőhelyi tevékenység során ajánlott műszaki eljárásokról.

Technikusi munkatárs

Tisztelt Partnerünk! Erősáramú villamosipari végzettséggel rendelkező technikus munkatársat keresünk Budapesten az ország egyik legnagyobb energiaszolgáltatójához. (A pozíció betöltésének feltétele az erősáramú villamos ipari végzettség.)

E.ON ellátási területén online igénybejelentés

Tisztelt Partnerünk! Az E.ON új szolgáltatást kínál a regisztrált villanyszerelői kör számára, Online igénybejelentés lehetőségével! A gyorsított ügyintézés az áram új bekapcsolás/teljesítménybővítés/ideiglenes bekapcsolás igénybejelentésekre vonatkozik.