Szerelői pont az ELMŰ Hálózati Kft-nél

2016-09-08
Tisztelt Regisztrált Villanyszerelő Vállalkozó!
 
Ezúton tájékoztatjuk, hogy az az Ügyfélszolgálati irodák leterheltségének csökkentése érdekében 2016.07.01-től a regisztrált szerelők részére megnyitottuk „Szerelői pont” elnevezésű irodánkat.
 
A Szerelői pont a regisztrált vállalkozókat legalább kettő, vagy annál több üggyel fogadja.
A Szerelői ponton a következő ügyintézési lehetőségeket biztosítjuk a legfeljebb 3x50 Amperes csatlakozást érintő ügyekben:
 
-  Igénybejelentések indítása
-  Műszaki gazdasági tájékoztatók kiadása (ahol nem szükséges további felvevőképesség vizsgálat vagy helyszíni felmérés)
-  Hálózati és Egyetemes szolgáltatási szerződések megkötése
-  Fogyasztói szolgálati és csatlakozási díjtételek bankkártyás befizetése
 
A Szerelői ponton a következő ügyek nem intézhetők:
 
-  Villamos energia számlázás, fogyasztóváltozás, ki- és visszakapcsolást érintő ügyek, valamint ellátatlan fogyasztókhoz és fogyasztási helyekhez kapcsolódó ügyek
-  Tervjóváhagyások, tipizált megoldásoktól eltérő, egyedi kialakításokkal kapcsolatos kérdések, speciális műszaki kérdések, regisztrált vállalkozói rendszerrel kapcsolatos kérdések
-  3x50 A feletti csatlakozással rendelkező, valamint gyűjtős kezelésű, ún. nagyfogyasztói ügyek
 
A Szerelői pont címe: 1132 Budapest, Visegrádi u. 79.; I. emelet
Megközelítés: Az ELMŰ cégközpont Visegrádi utca felőli bejárata, Visegrádi utca – Dráva utca sarok
 
Az ügyfélfogadás kizárólag előzetes telefonos időpont egyeztetés alapján történik. Az időpont egyeztetéskor a szerelő nevét, regisztrációs számát, az ügyek számát és az ügytípusokat meg kell adni.
 
Időpontot foglalni ügyfélfogadási időben a (238)-1369 telefonszámon lehet.
 
Ügyfélfogadási idő:
o Hétfő, Kedd, Szerda Csütörtök: 08:00 – 15:00
o Péntek: 08:00 – 12:00
 
A csúszások elkerülése érdekében kérjük, hogy az egyeztetett időpontban pontosan jelenjenek meg. Akadályoztatás estén kérjük, hogy ugyanezen a telefonszámon jelezzék az időpont lemondását.
 
Az ügyintézés feltétele, hogy érkezéskor a bejáratnál bemutassák a MEE-VET által kiállított Regisztrált villanyszerelői igazolványt.
 
Kérjük, hogy a gyors ügyintézés érdekében fokozottan ügyeljenek a szükséges dokumentumok meglétére (pl. meghatalmazás) és a Csatlakozó műszaki dokumentáció nyomtatvány pontos kitöltésére.
 
Tisztelettel:
ELMŰ Hálózati Kft
ELMŰ-ÉMÁSZ Ügyfélszolgálati Kft