Partner kapcsolatok információs központ regisztrált villanyszerelők részére

2021-05-28

Tisztelt Partnerünk!

Örömmel értesítjük, arról, hogy az E.ON a regisztrált villanyszerelők részére szóló információit, üzeneteit a Partner kapcsolatok információs központ oldalán jeleníti meg, melynek elérhetősége: www.eon.hu/partnerek 

Az oldalon feltüntettük azokat a fogyasztásmérőhelyen végzett tevékenységgel kapcsolatos tájékoztatási anyagokat, melynek ismeretében a szükséges támogatást adjuk meg a mindennapi munkavégzéshez.

Egyéb információ

  1. Az időpont egyeztetés folyamata továbbra is a korábban megszokott módon történik, tehát az időpont egyeztetést elsődlegesen az E.ON kezdeményezi.

Az időpont egyeztetés miatt továbbra is az időpontegyeztető kollegák fogják az ügyfelet, vagy a meghatalmazottat hívni.  

Jelenleg az eltérés a hívások fogadásának időpontjára és a telefonos elérhetőség változására vonatkozik.

Abban az esetben, ha a regisztrált szerelő, vagy az ügyfél a korábban egyeztett időpontot szeretné módosítani, vagy időpontot szeretne egyeztetni,

akkor a +36 52/238-070-es számot tudják hívni munkanapokon 9-15 óra között.

Híváskor a telefon nyomógombjai segítségével meg kell adni:

1-es (Áram) ágazat választása után, a fogyasztási hely irányítószámát kell megadniuk, miután a rendszer az időpont egyeztető kollégához irányítja hívását.

A korábban megadott időpont egyeztetői telefonszámok nem lesznek elérhetőek!!

  1. Figyelem felhívás:
  • Új bekötés igénybejelentést akkor adjanak be az ügyfélszolgálatunk felé, amikor már kész a mérőhely kialakítása!

Ezzel megelőzzük az esetlegesen el nem készült munka miatti felesleges kiszállásokat, a többszöri időpont egyeztetéseket, és az etikai eljárások kezdeményezését.

  • Abban az eseteben, ha az ügyfél megbízza Önöket az időpont egyeztetéssel, a helyszíni szereléssel és - a feladat elvégzésekor - a mérőhelyi adatlap átvételével, aláírásával is, és nem jelennek meg a helyszínen, ami miatt meghiúsul a feladat elvégzése, a továbbiakban szankciókat von maga után.

Ha ezeket a megbízásokat nem tudják vállalni, a „meghatalmazás regisztrált szerelők részére” nyomtatványon ne jelöljék be, hogy „a meghatalmazás kiterjed a helyszíni szerelés (időpont egyeztetés), a mérőhelyi adatlap átvétele, aláírása” feladatokra is. 

  1. Teljesítménynövelés esetén az igénybejelentő „Egyéb” rovatában kérjük beírni a segédoszlop, vagy pótoszlop állítás tényét.

A helyrajziszám megadásával, a fogyasztási hely beazonosításában nyújt segítséget számunkra.

Elérhetőségek:

eon.hu/partnerek

E.ON Hálózati Tudásmenedzsment osztály