2023-09-27

Tisztelt Partnerünk!

Az alábbiakban küldöm az OPUS TITÁSZ Zrt. tájékoztatóját a 2023. október 1. utáni plombabontási változásokról.

 

Tisztelt Partnerünk!

Az OPUS TITÁSZ Zrt. átveszi az áramhálózati és műszaki ügyekkel kapcsolatos ügyfélszolgálati tevékenységet a tiszántúli régióban az E.ON Ügyfélszolgálati Kft.-től 2023. október 1-jétől. Ettől a dátumtól kezdődően plombabontási bejelentéseiket az alábbi csatornákon keresztül tudják megtenni.

1. Telefonon

Regisztrált szerelői vonalunk elérhetősége: 06 52 569 405

Nyitvatartási ideje: H-P 08:00 - 16:00

A telefonszám hívását követően az 1-es menüpont kiválasztásával van lehetőségük plombát bontani az 5 jegyű regisztrációs számuk (VETr) megadásával.

Telefonos plombabontó vonalunk 2023. október hónapban nem lesz elérhető, ezért kérjük, hogy plombabontási igényeiket az alábbi csatornák egyikén – e-mailben vagy online felületünkön - szíveskedjenek megtenni.

2. E-mailben

A munka elvégzését írásban, a megfelelő nyomtatvány kitöltésével kérhetik. A kitöltött nyomtatványt az OPUS TITÁSZ Zrt. Ügyfélszolgálat araminfo@opusenergetika.hu e-mail címére szükséges megküldeni.

3. Online felületen

A plombabontásra vonatkozó bejelentésüket az OPUS TITÁSZ Zrt. Mérőhelyi munkák igénylése (opustitasz.hu) weboldalon, a megfelelő űrlap és nyomtatvány kitöltésével is megtehetik.

Írásos formában történő (2. és 3. pont) bejelentésüket hétvégén is fogadjuk. A bejelentést követően a plomba megbontható.

 

OPUS TITÁSZ Zrt.