$.validate({ lang: 'hu' });

Online kihívás villanyszerelőknek E.ON ellátási területén

2020-02-04

Tisztelt Partnerünk!

Február elsejétől indul ösztönző játékunk regisztrált villanyszerelőink részére, amelyben igénybejelentései online ügyintézésével értékes ajándékokat nyerhet!

A bekapcsoljuk.eon.hu weboldal használata sokkal egyszerűbbé teszi az adminisztrációt! Ne töltse az idejét feleslegesen várakozással az ügyfélszolgálati irodáinkban!

Használja ki a weboldal előnyeit az igények könnyebb és gyorsabb beadásához.

A helyszínen az Ön által elvégzendő, mérőhelyi munkákra vonatkozó, papír alapú nyomtatványt kiválthatja az internetes ügyintézéssel!

Milyen típusú igényeket lehet leadni az oldalon?

  • Sztenderd bekapcsolás
  • Nem sztenderd bekapcsolás
  • Teljesítménybővítés
  • Ideiglenes bekapcsolás
  • Zárópecsét bontás

Február elsején induló játékunkban csak annyi a feladata, hogy minden igénybejelentését a bekapcsoljuk.hu felületen intézze.

A részvételhez nem szükséges külön jelentkezni, elég, ha a villanyszerelői fiókba történő belépéskor a felugró ablakban rákattint, hogy szeretne részt venni a játékban!

 

Nyújtson be minél több igénybejelentést a bekapcsoljuk.eon.hu felületén, hogy növelje esélyeit a következő ajándékok megszerzésére!

Az első három helyezetten kívül minden ügyfélszolgálati irodában egy-egy területi győztest is hirdetünk, aki E.ON logózott ajándék csomagot nyerhet.

További információk elérhetőek az alábbi linken: TOVÁBB

Az oktató füzetek megtalálhatóak a személyes ügyfélszolgálati irodáinkban!

Csatolt melléklet: „Használati útmutató” a bekapcsoljuk.hu oldal kezeléséről