Napelemszerelő-képzés és munkalehetőség!

2018-02-26

Villanyszerelő vállalkozása van?

Napelemszerelő-képzés után munkamegbízás!

 

Ha Ön villanyszerelő vállalkozás vezetője, s szívesen látna több munkalehetőséget, feltétlenül olvasson tovább!

 

A napelemes iparág ugrásszerű fejlődése miatt óriási igény támadt olyan szakemberekre, akik rendelkeznek a napelemes rendszerek megfelelő minőségben való telepítéséhez szükséges szakmai tudással és végzettséggel.

 

Szerezze meg a szakmai végzettséget, s vállalkozása újabb stabil bevételi forráshoz jut!

 

A profilbővítéshez csak egy képzés hiányzik, hisz a szükséges infrastruktúrával már rendelkezik (dolgozók, gépkocsi, szerszámok).

A napelemszerelés mára divatos, népszerű szakma lett. Folyamatos munkalehetőséget kínál, s sajnos azt mondhatjuk, boldog-boldogtalan ezzel akar foglalkozni.

 

A napelemes rendszerek telepítése felelősségteljes munka, melyre több év garanciát kell vállalni. A munka magas fokú szakismeretet, anyag- és eszközismeretet, kivitelezői gyakorlatot követel. Bármely tényező hiányában a rendszer hibás lesz, és többnyire megjósolható módon tönkremegy, „jobb esetben” nem teljesít az elvárásoknak megfelelően, nem termel annyit, mint amire képes lenne, mint amit megrendeléskor várunk tőle.

A rosszul, megfelelő szakértelem hiányában kivitelezett rendszerek szaporodása alattomosan rejtett, de nagy veszélyt jelent. Ez alapvetően a villamos szakma egy különleges ágazata, veszélyes munka, melyet gyakorolni, tanulni kell, a hozzá nem értés súlyos következményekkel járhat!

Tisztában kell lenni vele, hogy mit, miért, hogyan lehet, s kell megvalósítani, mik a veszélyforrások, az egyes telepítői döntéseknek milyen következményei, hatásai vannak a napelemes rendszer működésére!

A kivitelező alapos felkészültségére mindig szükség van, mert két egyforma rendszer alig létezik. Ez nem az a munka, amit egyszer megmutatnak, aztán ugyanazt sorozatban csak utána kell csinálni!

 

Cége már telepített napelemes rendszereket?

 

Tisztában van a szigorú jogszabályi előírásokkal?

Szeretné tevékenységét kiváló minőségben végezni, hogy a jövőben is Önhöz forduljanak a megrendelők?

Szeretné megtudni, melyik az a 9 legfontosabb tényező, mely meghatározza a napelemes rendszer energiatermelését?

 

A szolgáltatók, a fogyasztók, a napelemszerelők közös érdeke, hogy a kivitelezőket megfelelő szakmai tudáson és gyakorlaton alapuló tanfolyamokon képezzék ki.


Tanuljon az iparág szakértőitől!

 

Szerezze meg a szakmai végzettséget!

 

Az EU-Solar Zrt. államilag elismert 120 órás napelemszerelő-képzést indít áprilisban, s a képzést kiemelkedően elvégzők vállalkozása számára partneri együttműködési lehetőséget is kínál.

 

Részletes tájékoztató és regisztráció ide kattintva érhető el.

Maradt még kérdése? Hívjon a +36 20 467 3333-as számon!

 

Nem rendelkezik a bemeneti erősáramú végzettséggel? Esetleg tetőfedő, ács, ipari alpin végzettsége is van? Az Ön számára is van lehetőség, hogy hasznos, felkészült tagja legyen a napelemszerelő csapatnak! Részletek ide kattintva!

Rólunk:

Az EU-Solar Zrt. a Growatt inverterek kizárólagos magyarországi forgalmazója.

Fő tevékenysége komplett napelemes rendszerek, elektromosautó-töltőállomások értékesítése, forgalmazása.
A kivitelezési, karbantartási munkákat, valamint az országos szervizhálózat feladatait nem maga végzi, partnerei számára közvetíti ki.

A napelemes iparág elhivatott képviselőjeként nagy hangsúlyt fektet a minőségi szolgáltatásra, ügyfélkörének elégedettségére.

Kizárólag olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik szakmai végzettségük révén is minőségi garanciát vállalnak munkájukra.

 

Tekintse meg felnőttképzési oldalunkat!:  www.edu-solar.hu

 

 

Érdeklődni lehet:   +36 20 467 3333

                                  oktatas@eu-solar.hu

                                  www.edu-solar.hu

                                  www.eu-solar.hu