Napelemszerelő-képzés indul 2019 márciusban!

2018-12-04

Napelemszerelő-képzés 2019. március!

Tanuljon az iparág szakértőitől!

Az EU-Solar Zrt. mint államilag engedélyezett Felnőttképző intézmény 2019. márciusában indítja következő, országosan egyedülálló képzését.

Villanyszerelők számára ajánljuk:

Kis teljesítményű szolár villamos erőművek telepítője, karbantartója
elnevezésű, 96 órás, államilag engedélyezett képzésünket.

Részletes tájékoztató, tematika és regisztrációs felület IDE kattintva érhető el.

Jelentkezési határidő: 2019. február 10.

(A korlátozott számú férőhelyet a regisztráció beérkezési dátumának sorrendjében töltjük fel, ezért a létszámkeret felett beérkező jelentkezők csak a soron következő képzésre juthatnak be. A regisztráló biztosítja férőhelyét a  képzésen és időben tájékoztatást kap minden részletet illetően.)

A szakmai végzettséggel vállalkozása stabil bevételi forráshoz jut!

Az állami támogatásnak és az MFB-0-ás hitelnek köszönhetően most az is napelemes rendszerhez juthat, akinek nincs milliós megtakarítása a kiváló befektetéshez, azaz ugrásszerűen megtöbbszöröződött a megrendelések száma.

EU-Solar Zrt. - a Growatt inverterek kizárólagos magyarországi forgalmazója - 2012 óta fő tevékenységként forgalmaz napelemes rendszereket, s tevékenysége során  magyar piacon 27%-os részesedést ért el.
A tőlünk megrendelt rendszerek telepítését kizárólag a Kis teljesítményű szolár villamos erőművek telepítője, karbantartója szakmai végzettséggel rendelkező partnereinkre bízzuk, mert csak így tudunk garanciát vállalni a minőségi, szakszerű telepítési fázisra is.

Robbant a napelemes piac, jellemző tendencia, hogy a beruházók a villanyszerelési munkák megrendelésekor kapcsoltan kérik a napelemes rendszer kiépítését is.
A profilbővítéshez csak a szakmai végzettség hiányzik, hisz a szükséges infrastruktúrával már rendelkezik (dolgozók, gépkocsi, szerszámok).

Tudta, hogy a napelemes rendszerek 80%-a hibásan működik, s ennek oka elsősorban a telepítők megfelelő szakismeretének hiánya?

A szakértelem hiányában kivitelezett rendszerek szaporodása alattomosan rejtett, nagy veszélyt jelent. Ez alapvetően a villamos szakma egy különleges ágazata, veszélyes munka, melyet gyakorolni, tanulni kell, a hozzá nem értés súlyos következményekkel járhat.
Óriási az igény olyan szakemberekre, akik rendelkeznek a napelemes rendszerek megfelelő minőségben való telepítéséhez szükséges szakmai tudással és végzettséggel.

 

Jelentkezzen, ha:

  • Megbízója kéri Öntől a szakmai végzettségét igazoló tanúsítványt
  • Szeretné tevékenységét kiváló minőségben végezni, hogy a jövőben is Önhöz forduljanak a megrendelők
  • Szeretne rendszeres telepítési munkamegbízást kapni tőlünk
  • Szeretné megtudni, melyik az a 9 legfontosabb tényező, mely meghatározza a napelemes rendszer energiatermelését
  • Megismerné a napelemes rendszerek telepítésére vonatkozó legújabb jogszabályi, szabványi előírásokat

 

Tájékozódjon felnőttképzési weboldalunkon!: www.edu-solar.hu

 

Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken:


Petréné Kárpáti Hortenzia
Felnőttképzési szakmai vezető
EU-Solar Zrt.
+36 20 467 3333
oktatas@eu-solar.hu
www.edu-solar.hu