$.validate({ lang: 'hu' });

Mérőhelyi munkák átvétele

2020-03-28

Tisztelt Partnerünk!

MÉRŐHELYI MUNKÁK ÁTVÉTELE:

A járványhelyzet mindannyiunkat komoly kihívások elé állított. Jelen helyzetben a legfontosabb feladatunk, hogy az országban az energiaellátás zavartalan legyen. Mindezt pedig úgy tegyük, hogy munkatársaink, ügyfeleink, partnereink és családtagjaik egészsége is biztonságban legyen.

Tájékoztatjuk, hogy a veszélyhelyzetre tekintettel az E.ON a mai napon az alábbi intézkedést hozta.

A rendelkezések figyelembevételével, az alábbi főbb mérőhelyi tevékenységeinket tudjuk végezni az üzemeinkben:

Mérőhelyi tevékenység Mérőhely elhelyezkedése
Telekhatáron kívül megközelíthető Telekhatáron belülről megközelíthető
Ingatlan nem lakott Ingatlan lakott
Szabadtér Lakásban
Lakossági újbekapcsolás igen igen igen nem
Nem lakossági újbekapcsolás igen igen igen nem
Normál visszakapcsolás igen igen igen igen
 
   
   
   
         

A rendelkezés a korábban felfüggesztett tevékenységeket nem érinti (pl. HMKE bekapcsolás, teljesítmény bővítés), de a járványhelyzet alakulásától függően igyekszünk az intézkedéseinket folyamatosan aktualizálni.

A járványügyi veszélyhelyzet miatt meghozott intézkedéseinket a következő címen is követheti: https://www.eon.hu/hu/lakossagi/informaciok/koronavirus-intezkedesek.html

Társasházi mérőhely korszerűsítés esetén, a már megkezdett munkálatok befejezése után, utólag kerül sor plombapótlásra. A nem végrehajtható munkák átvételét a felfüggesztés megszüntetése után pótoljuk (a plombazárásokat is).

Az a regisztrált villanyszerelő, akinek van plombabontási engedélye az továbbra is elvégezheti a zárópecsét eltávolítását, s az erre vonatkozó bejelentését fogadjuk. A plombazárást várhatóan csak a vészhelyzet megszűnését követően fogjuk megtenni.

A plombabontási engedéllyel nem rendelkező regisztrált villanyszerelők esetében jelenleg csak olyan munkát tudnak ellátni, amihez nem szükséges a mérőhelyi zárópecsét eltávolítása (pl. új bekapcsolás, mérőhely áthelyezés).

Igénybejelentéseiket minden esetben befogadjuk, feldolgozzuk, de az igény végrehajtását a fenti eljárás szerint mérlegeljük!

Kérjük, Önt/Önöket, hogy nyugtassák meg ügyfeleinket, hogy az igények teljesítése a vészhelyzeti állapot megszüntetése után meg fog történni.

Emellett arra kérjük Önöket, hogy a saját és az ügyfelek biztonsága érdekében, és azt mérlegelve hozzanak döntést, és vállaljanak munkákat.

Köszönjük együttműködésüket és támogatásukat a járvány ideje alatt bevezetett óvintézkedéseink kapcsán!

ÜGYFÉL KÉRÉSÉRE TÖRTÉNŐ CSATLAKOZÁS ÁTHELYEZÉS (FÖLDKÁBEL)

Azokban az esetekben, amikor az Ügyfél kérésére történő csatlakozási pont áthelyezése során új földkábelt kell létesíteni, annak az ügyfél által fizetendő díja a korábbi 72.223 Ft helyett 120.601 Ft + ÁFA-ra változik.

Ezt a díjat számlázza ki az E.ON akkor is az ügyfél részére, ha a Csatlakozási szerződést felmondja, de az E.ON már elkészítette a földkábeles csatlakozót.

A változás 2020.04.01-től érvényes.

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI MUNKATÁRSAK ELÉRHETŐSÉGE ÜGYFELEK RÉSZÉRE:

       
       

 

Köszönjük együttműködő megértésüket!

E.ON Hálózati Tudásmenedzsment osztály