$.validate({ lang: 'hu' });

Május 11. utáni üzemi munkák E.ON ellátási területén

2020-05-25

Tisztelt Partnerünk!

A koronavírus miatti vészhelyzetre hozott korlátozási intézkedéseket az E.ON területén is ütemezetten feloldják.

Május 11-étől az alábbi üzemi tevékenységeket újra végezzük: Teljesítménybővítés, előre fizetős mérő felszerelése (csere hagyományosra), mérőáthelyezés, mérőhely megszűntetés, H tarifa.

A legfontosabb alapelv a munkatársaink egészségének védelme mellett, a tudatos és következetes haladás beindítása minden területen, ahol ez a vészhelyzetre való tekintettel kezelhető kockázattal végezhető.

A járvány terjedésének megelőzésében az előírt munkavégzés szabályainak törtnő megfelelés és annak folyamatos fenntartása elsődleges célunk! (pl. kültér, karantén, védőeszközök, lakott ingatlan)

Az ütemezés és a feladatok teljesítésének szempontjai, hogy a feltorlódott energiaellátással kapcsolatos ügyfeles feladatokat mielőbb feldolgozzuk, és a nem ellátással kapcsolatos, de üzleti kockázatot jelentő feladatok figyelésével az egyéb tevékenységeinket is elvégezzük.

Egyéb nem energiaellátáshoz tartozó feladatok: plomba pótlás, feszültség mentesítés, feszültség aláhelyezés, ideiglenes leszerelés, mérő leszerelés. Korábban is végezhető, amennyiben az adott üzemben már a fogyasztók energia ellátáshoz tartozó feladatok mennyisége normalizálódik.

Kérjük türelmüket, hogy a benyújtott és még át nem vett igényeik teljesítéséig ne érdeklődjenek, mivel arról az időpont egyeztetőink fogják Önt/ügyfelet tájékoztatni.

Közös érdekünk, hogy a munkák teljesítésére koncentráljunk, hogy az megfelelő ütemben zavartalanul haladjon.

Köszönjük megértésüket!

E.ON Hálózati Tudásmenedzsment Osztály