$.validate({ lang: 'hu' });

Konferencia az épületek energiahatérkonyságáról, 2018.02.27.

2018-02-05

Program

(Az eredeti program itt érhető el.) 

 • A 2018. február 27-én megrendezésre kerülő konferencia első részében német szakemberek számolnak be épületek energiahatékonyságának aktuális helyzetéről és tendenciáiról Németországban. Szó lesz társasházak energetikai felújításáról Kelet-Európában és Németországban, valamint bemutatásra kerülnek németországi klímasemleges épület- és városrészprojektek.
 • A rendezvényen előadást tartanak továbbá magyar szakemberek is, akik az épületek energiahatékonyságának hazai helyzetéről adnak áttekintést és beszámolnak arról, napjainkban mi hátráltatja ill. mi mozdítja előre az energiahatékonyságnövelő beruházásokat épületeknél. A konferencia résztvevői megismerhetik ezen kívül egy budapesti önkormányzatnak az önkormányzati tulajdonú épületek energiafelhasználásának csökkentésére tett intézkedéseit, tapasztalatait ezen a téren.
 • Emellett a konferencián olyan német vállalatok mutatják be innovatív termékeiket, technológiájukat, amelyek üzleti kapcsolatokat, együttműködő partnereket keresnek Magyarországon

         - Napelemes rendszerek kivitelezése, ENVALUE GmbH

         - Épületautomatizálás, GFR - Gesellschaft für Regelungstechnik und Energieeinsparung mbH

         - Épületbe integrált napelemes rendszerek, rögzítéstechnikai elemek, IPS-solar GmbH 

         - Vályog építőlemezek a szárazépítés terén, lehmorange 

         - Napelem modulok, napelemes rendszerek, RECOM AG

Azon magyar érdeklődők számára, akik érdeklődnek a német vállalatokkal való együttműködés iránt, 2018. február 28-án vagy március 1-jén egyéni tárgyalásokat szervezünk. A megbeszélésekre a magyar tárgyalópartner székhelyén kerül majd sor. A tárgyalásokra a transzfert, valamint igény esetén a tolmácsot a DUIHK biztosítja. A német cégek tevékenységéről és a keresett együttműködésről letölthető dokumentumban nyújtunk bővebb tájékoztatást, de részletesebb információkért, kérjük, látogassák meg a vállalatok honlapját is.

Dátum és helyszín

 • Konferencia: 2018. február 27.

      Helyszín: Német-Magyar Gazdaság Háza (1024 Budapest, Lövőház u. 30.)

 • Egyéni tárgyalások: 2018. február 28. és március 01.

      Helyszín: a magyar cégek székhelyén

Részvétel

 •  a rendezvényen, valamint a tárgyalásokon való részvétel az érdeklődők számára ingyenes, de előzetes (kamaránk által visszaigazolt) regisztrációhoz kötött
 • a német előadások szinkrontolmácsolással hangzanak el
 • a tárgyalásokhoz szükség esetén díjmentesen tolmácsot biztosítunk
 • jelentkezés az online jelentkezési lap kitöltésével vagy a letölthető programban található jelentkezési lap (faxon vagy elektronikus úton való) visszaküldésével lehetséges.

Jelentkezési határidő

 • Egyéni tárgyalások (február 28. és március 01.):2018. február 15.
 • Konferencia (február 27.): 2018. február 23.

Jelentkezéseket korlátozott számban, a beérkezés sorrendjében tudunk elfogadni.

A rendezvénysorozat a Német Szövetségi Gazdasági és Energiaügyi Minisztérium (BMWi) megbízásából, az „Exportinitiative Energie” program keretén belül kerül megrendezésre.

Energy Solutions – Made in Germany