KATA tudnivalók + oltás

2021-04-07

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton szeretném szíves figyelmébe ajánlani a következő fontos információkat:

 

KATA titkai  - Fiatal Vállalkozók Akadémiája 
 

Áprilisban és májusban Fiatal Vállalkozók Akadémiájával kedveskedünk kizárólag a FIVOSZ tagjai részére, hogy együtt fejlődhessünk, májusban pedig elindul a különleges Business Night Show, az ország fiatal vállalkozói számára.

Remek dolog a KATA-s egyéni vállalkozási forma, de itt is sok mindenre oda kell figyelni. Április 22-én 18:00-tól  a ZOOM online platformján SEGÍTÜNK a Fiatal Vállalkozók Akadémián nektek, hogy mit kell tudnotok 2021-ben. CSAK FIVOSZ TAGOKNAK, DÍJMENTESEN! 
Előadónk dr. Császár Zoltán „KATA könyv katásoknak 2021” egyik szerzője, adószakértő, egyben a FIVOSZ Vas Megye Megyei elnöke tart workshopot a témában. Interaktív kérdezz – felelek szakértőnkkel: miben áll a katás adózás esszenciája, mire kell figyelni a sikeres működéshez (bevétel, megszerzési idő, pénzforgalmi szemlélet).
Ha még nem vagy  tagunk, de érdekel Kata, kattints!

 

A legjobb gazdaságpolitikai eszköz az oltás!
 

Az OECD és más nemzetközi gazdasági szervezetek szerint, a legjobb gazdaságpolitikai eszköz jelen pillanatban az oltás. Nemzetközi szakértők egybehangzó véleménye szerint ezzel lehet a globális gazdaság újraindítását a leginkább segíteni. 

Napjainkban már nem csak az időseket veszélyezteti a pandémia, hanem egyre több fiatalt is érint ez a probléma. Mindenki lélegzetfojtva várja, hogy az élet visszaálljon a régi megszokott kerékvágásba. Ha te is szeretnél hozzájárulni, hogy mihamarabb nyithasson a világ, a gombra kattintva regisztrálhatsz az oltásra.

 

MEE VET