FIVOSZ Akadémia: A „karantén office” pszichés hatásai és a hozzá illeszkedő vezetői viselkedés!

2021-05-17

Kedves Érdeklődő!

Különleges lehetőségekkel segítjük a vállalkozókat, folytatjuk a Fiatal Vállalkozók Akadémiáját!

Reméljük hamarosan a végére érünk a nehézségeknek, így szeretnénk megadni minden segítséget a fiatal vállalkozóknak, hogy gyorsan és eredményesen térhessünk vissza a régi kerékvágásba.

A „karantén office” pszichés hatásai
és a hozzá illeszkedő vezetői viselkedés 
 

Fiatal Vállalkozók Akadémiájával kedveskedünk kizárólag a FIVOSZ tagjai részére, hogy együtt fejlődhessünk. Május 20-án 19:00-tól  a ZOOM online platformján SEGÍTÜNK a Fiatal Vállalkozók Akadémián nektek, hogy mit kell tudnotok 2021-ben. CSAK FIVOSZ TAGOKNAK, DÍJMENTESEN! 

Előadónk: Szantmáryné dr. Balogh Mária - szervezetfejlesztő és munkapszichológus

Az előadásban szó lesz arról, hogy kik mennyire tudják elviselni, vagy akár előnyeit kihasználni a home officenak és az miben különbözik a karantén officetól. Bemutatjuk az otthoni munka élményét, és a home office szindrómát. Javaslatokat adunk, hogy a vezetők hogyan tudják kezelni a karantén office-ban dolgozókkal a kapcsolatukat és a csoportdinamikát. Javaslatokat fogalmazunk meg a boldogság állapotának eléréséhez még ilyen nehéz időkben is.

Ha még nem vagy  tagunk, de érdekel az előadás, kattints!

REGISZTRÁLOK A WORKSHOPRA

...........................................................................................................................................................................................................................................................

Június 1-jével új szabályok lépnek életbe a szerzői jogok terén. Az ezzel kapcsolatos törvénymódosítás jelentősége abban rejlik, hogy több ponton is megkönnyíti a tartalmakhoz való hozzáférést és azok felhasználását, valamint megerősíti a szerzők és jogosultak helyzetét ebben a környezetben. 

https://fivosz.hu/uj-szabalyok-lepnek-eletbe-a-szerzoi-jogok-teren/

.........................................................................................................................................................................................................................................................

Az adózási szabályok megismeréséhez a kezdő vállalkozásokat segítő programot működtet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 2018 óta. A korábban féléves, adókötelezettségek teljesítését segítő szolgáltatás idéntől már egy teljes éven át tart, önkéntesen és ingyenesen vehető igénybe, amihez csupán regisztrálni kell.

https://fivosz.hu/fel-ev-helyett-mar-egy-evig-tart-a-mentor-program/

..........................................................................................................................................................................................................................................................

Design Management Díj 2021

„A Díj célja, hogy bemutassa, hogyan növelheti egy szervezet hatékonyságát, versenyképességét a designtudatos szemlélet, a design alkalmazása és szakszerű menedzselése, elismerje ennek kiváló példáit.”

https://fivosz.hu/design-management-dij-2021/

 

MEE VET