Figyelemfelhívás-E.ON plombabontás

2020-11-19

Tisztelt Partnerünk!

  1. Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a  LANDIS GYR E350-es típusú mérőn szereplő azonosító számként a sárgával kiemelt gyáriszámot diktálják/írják be a plombabontási  engedélyeztetés során, mert ez alapján találjuk meg a nyilvántartásunkban a hozzárendelt fogyasztási helyhez!

          A szerelők az esetek többségében (szinte mindig) a pirossal aláhúzott számsort jegyzik fel, amit pontosításkor az ügyintézőink nem látnak a rendszerben.

  1. Továbbá szeretnénk kérni, hogy amennyiben a plombabontás során összegyűlt záró pecsétek még nem kerültek leadásra, azokat az eszközöket  2020. december 04-ig  szolgáltassák vissza a helyi üzemi mérőlogisztikusnál        (csatolt táblázatban a cím és elérhetőség).

 

Továbbra is személyesen történhet a leadás, az alábbiak szerint:

  • A regisztrál szerelő a portán jelentkezik, hogy mérőlogisztikushoz jön, maszkot felteszi. Mivel Önök nem egyszerre jönnek leadni, nincs csoportosulás. Kellő távolság betartásával kezelhető a folyamat.
  • Az E.ON telephelyen minden nap csak egy munkatárs dolgozik , így az irodában a távolságtartás megoldható. Az irodába a kézfertőtlenítő használata biztosított.
  • Amennyiben mégis egyszerre érkeznének, vagy van már bent egy szerelő azt , a portás tudja. Az udvaron, vagy a portán lehet várakozni , amig távozik a másik szerelő.

Amely vállalkozótól nem sikerül a plombákat begyűjteni, attól a plombabontási jogosultságot megvonjuk 2021. januárjától, és a hiányzó zárópecsétek db számától függő díjtételét kiszámlázzuk!

  1. A társasházi  mérőhely korszerűsítések tömeges plomba bontására a második csatolt folyamat szerint járjanak el. A kialakított megállapodás kötését nem előzheti meg a munkavégzés  elkezdése, jelentkezzenek a szükséges adatokkal megállapodás kötésre.
  2. Az E.ON 2020. november 29-től 2021. január 8-ig felfüggeszti a kikapcsolásokat az ünnepekre való tekintettel.

2010. óta minden évben, így idén is úgy döntött a vállalat, hogy 2020. november 29. és 2021 január 8. között áramdíj tartozás miatt nem szünteti meg a szolgáltatást a lakossági ügyfeleinél. Ezzel az évek óta önként vállalt kikapcsolási moratóriummal kíván a vállalat hozzájárulni a békés és nyugodt ünnepekhez, hogy a karácsony és a szilveszter körüli időszakban minden ügyfele számára biztosított legyen a villamosenergia-ellátás.

A kikapcsolási moratórium az E.ON Áramszolgáltató Kft.-vel (egyetemes szolgáltató) szerződésben álló lakossági ügyfeleket érinti.

A vállalás a nem lakossági, illetve más energiakereskedővel szerződésben álló ügyfelekre nem vonatkozik.

E.ON Hálózati Tudásmenedzsment Osztály