B-EVMOBIL.HU bemutatkozása

2020-09-09

Tisztelt Érdeklődő!

Az alábbiakban tájékoztatjuk Önt a B-EVMOBIL.HU tevékenységéről.

Szeretjük az elektromos autókat

Így segítünk neked:

  1. Információval, tanácsadással támogatunk téged Youtube csatornánkon: https://www.youtube.com/channel/UCetSU9j0OTXDhusnFPGR_Pw
  2. Mélyreható ismereteket adunk át az Elektromos Autó Akadémia oldalán: https://www.elektromosautoakademia.hu/
  3. Eszmét cserélhetünk villanyautózásról és minden kapcsolódó témáról Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/elektromosautoakademia
  4. Ha kérdésed van, vendégünk vagy egy ingyenes tanácsadára. https://www.b-evmobil.hu/konzultacio
  5. Elektromos autó pályázatírásban is partnereid vagyunk: https://www.elektromosauto-palyazat.hu/
  6. Online boltunkat itt találod https://www.b-evmobil.hu/termek/

„TÖBB, MINT WEBSHOP” vagyunk, mert ügyfeleinknek nem csak a töltő kiválasztásában segítünk, hanem műszaki tanácsokat is ellátjuk az autóválasztásról, az autóról, annak karbantartásáról, megfelelő használatáról. Emellett partnereinkkel közösen teljes körű telepítést is vállalunk.

Csapatunk:

DR. BARCZI VERONIKA – elektromos autó tanácsadó

Elektromos autó tanácsadó, 2017 óta foglalkozik az elektromos autózással. A családi vállalkozásban az értékesítés, márkaépítés és menedzsment feladatokat látja el. Nagyon szeret tanulni, olvasni és zenélni; jogász diplomája mellett három nyelven beszél.       

BAGAMÉRY ZOLTÁN – elektromos autó szakértő

20 éve tart szakmai tréningeket különböző autómárkák munkatársai, elsősorban autószerelők részére; emellett tananyagokat fordít, néha-néha tolmácsol is. Oktatásain a legújabb technológiákat mutatja be, diagnosztikát és a hibák kijavításának módszertanát ismerteti. Szabad idejében legszívesebben utazik, két nyelven beszél.