2022/2023 InfoShow - 12 éve a biztonságos villanyszerelésért!

2022-09-29

INFOSHOW ÚJ ÉVAD - ÚJ TRENDEK

2022. október elején indul útjára a programsorozat 12. évada

 

Tisztelt Érdeklődő!

A tavalyi eseménysorozatot követő felmérésünk alapján, a résztvevők javaslatait figyelembe véve a kilenc helyszínhez most két újat is – Tiszaújváros és Bükfürdő – felvettünk a palettára. A menetrenden is változtattunk annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabban használjuk ki a rendelkezésre álló időt és a résztvevők is könnyebben tervezhessék napjukat.

Az általános gazdasági helyzet és infláció miatt, sajnos idéntől kénytelenek vagyunk díjfizetéshez kötni a részvételt. Regisztrációkor, annak megerősítéseként 6.000 Ft + ÁFA (bruttó 7.620 Ft) bankkártyával történő díj megfizetését kérjük, ami a rendezvény során biztosított ellátást (frissítő, kávé, aprósütemények és ebéd) fedezi.

Az alábbi időpontokba és helyszínekre látogat el idén a 12. InfoShow

2022. október 13., csütörtök              PÉCS, Tudásközpont

2022. október 27., csütörtök              GYŐR, ETO Park Superior

2022. november 10., csütörtök          TISZAÚJVÁROS, Tisia Hotel & Spa

2022. december 8., csütörtök            BUDAPEST, Lurdy

2023. február 9., csütörtök                 SZÉKESFEHÉRVÁR, MOL Aréna

2023. február 23., csütörtök              SZEGED, Hotel Forrás

2023. március 9., csütörtök               DEBRECEN, Kölcsey Központ

2023. március 23., csütörtök             BÜK, Danubius Hotel Bük

2023. április 13., csütörtök                 ZALAEGERSZEG, Apáczai Csere János MK

 

A szakmai program összeállításánál elsősorban az aktuális szabványváltozásokat, illetve a piacon tapasztalható változásokat vettük figyelembe.

Az elmúlt évadban nagy sikert arattak azok az előadások, amelyek megtörtént esetek kapcsán a szerelők felelősségéről szóltak. Ebben az évadban ugyancsak valóságos példákon, gyakorló villanyszerelők tapasztalatain keresztül mutatjuk be a leggyakrabban előforduló tervezési-, kivitelezési hibákat, amelyek biztonságos szerelésnél nem fordulhatnak elő. A való életből vett példákon keresztül körbejárjuk a kisvállalkozások pénzügyi menedzselésének és a szerződéskötések buktatóit is.

További előadások szólnak majd a mérőcsoportok biztonságos kialakításáról, az energia- és költséghatékony világítás szabályozás témájáról, az okos otthon kábelezéséről és automatizálásáról egyszerű megoldásokkal, az épületautomatizálás szerepéről az épületenergetikában, a nem norma szerinti villámvédelemről, és a villámvédelmi földelések kialításának aktuális kérdéseiről.

Program az alábbi linken megtekinthető: https://infoshow.hu/program

Bízunk benne, hogy mindenki megtalálja a számra legizgalmasabb témákat és találkozunk az InfoShow valamelyik helyszínén!

Jelentkezzen honlapunkon: www.infoshow.hu/jelentkezes

Üdvözlettel,

ANTAL NIKOLETT

Rendezvényszervező

E-mail | antal@mee.hu

Tel.:   | +36/30 490 8804